https://www.svhuizen.nl/sv-huizen-jo15-2-sv-emmnes-jo15-1/_430_n__50_NL_3563
Acties

Hoofdsponsors

Een wedstrijd om snel te vergeten maar wel van te leren
spakenburg-jo15-1-sv-huizen-jo15-2
Prima prestatie Jo 15-2
sv-huizen-jo15-2-sv-emmnes-jo15-1

 

(1-1) 2-4

Een prima prestatie ook al heb je verloren.....  ja !!! dat kan. In mei van dit jaar werden we door ditzelfde elftal met maar liefst 10-0 van de mat gespeeld.

Onze jongens maken dus stappen mooie stappen en ieder op zijn eigen niveau.

De koppies in de kleedkamer stonden goed toen we richting veld gingen er was de afgelopen week veel getraind op de speelstijl en de passing daar zou het vandaag dus niet aan mogen liggen.

We konden ook voor het eerst aantreden met alle verdedigers dus dat was ook erg prettig.

We waren nog geen 3 minuten onderweg toen aanvoeder Chris een blok zette bij een veel belovende actie van sv Eemnes zijn been bleef echter staan terwijl hij omver gekegeld werd

Hij kon niet meer verder spelen dat was een tegenvaller Boaz verving hem echter prima.

In de 10e minuut na wat kleine schermutselingen kreeg Sv Eemnes een hoekschop op links. Ogenschijnlijk ongevaarlijk draaide de bal langzaam richting goal helaas timede Milo verkeerd en taste hij mis 0-1. We bleven echter goed voetballen en vooral over rechts deden we precies wat we afgesproken hadden.

Na goed hoog druk zetten door o.a. gelegenheidspits Nick schoot de keeper van Eemnes enigzins in paniek de bal recht in de voeten van Sammy, die met een keurig schot over de teruglopende keeper de 1-1 maakte.

Daarna ging het spel heen en weer waarbij Eemnes iets meer mogelijkheden kreeg dan wij en er een leuke pot voetbal onstond. De rust gingen we dan ook in met 1-1.

Direct na de aftrap van de 2e helft  zette Eemnes  veel druk naar voren en opnieuw een ogenschijnlijk ongevaarlijke voorzet maar ditmaal helaas Boaz die verkeerd timde en miskopte en de rechtsbuiten hiermee in staat stelde de 1-2 op het scorebord te zetten.

In de daarop volgende 10 minuten hadden we het knap lastig Eemnes voetbalde wat meer vanf het middenveld en daardoor waren we net een stap te laat.

Uit een van die acties ontstond een scrimage voor de goal waarbij wij de bal niet echt weg kregen. Nadat Milo de bal nog tegengehouden had en op de grond lag hield ook Kevin de bal keurig tegen helaas wel met twee vuisten als een echte bokser penalty!!! en gelukkig geen kaart voor Kevin.

Sv Eemens benutte de penalty foutloos en er was geen kans voor Milo 1-3.

Wij gaven echter de moed niet op en bleven het proberen  uit een van deze mogelijkheden kreeg de goed doorgelopen rechtsback Robert de bal via de kluts terug en liep hem zo het goal in 2-3 met nog ruim 10 minuten te spelen zat de gelijkmaker er nog steeds in.

Helaas viel nog geen 3 minuten later de 2-4 ook hier ging een foute timing aan vooraf waardoor de rechtsbuiten rechts vrij kwam schuin voor de goal hoewel het schot totaal geen snelheid had verdween hij toch achter en over Milo heen.

We bleven er echter wel in geloven en kregen nog een dot van een kans een mooie voorzet van Sammy vanf rechts die door Sonny ineens genomen werd richting het lege goal helaas kwam de bal op de paal anders hadden we opnieuw de aansluitingstreffer gehad.

Mannen van de JO15-2 opnieuw voetballend weer beter dan vorige keer ook de opdrachten werden een stuk beter uitgevoerd en erw erd als team gespeeld.

Volgende week opnieuw een sterke tegenstander dus weer een uitdaging en een filmpje omdat fouten in voetbal heel gewoon is.

Ron

 

Progressie maar nog niet genoeg voor de winst
sv-huizen-jo15-2-so-soest-jo15-2-30-09
De eerste competitie uitdaging.
dosc-jo-15-1-sv-huizen-jo15-2
Op bezoek bij de buren voor de 3e bekerwedstrijd.
zuidvogels-jo15-1-sv-huizen-jo15-2
Voetbal is meer dan een bal vooruit spelen.
sv-huizen-jo15-2-sporting-70-jo15-1
Eerste serieuze krachtmeting Jo15-2
sc-buitenboys-jo15-2-sv-huizen-jo15-2