logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

27 mei 2018:

Met het behalen van de nacompetitie speelt Huizen 1 een thuiswedstrijd op 9 juni. Het straatvoetbaltoernooi, dat op die dag plaats zou vinden, wordt verplaatst naar 23 juni.

17 april 2018:

De pagina voor dit jaar is live en de inschrijving
    is inmiddels gestart.

Inschrijven kan t/m zondag 17 juni.

De directe link is www.svhuizen.nl/straatvoetbal

Het straatvoetbaltoernooi zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 23 juni (is verplaatst van 9 juni 23 juni i.v.m nacompetitie Huizen 1) .
    Dit jaar zal de 22ste editie plaats vinden. Er zullen wederom diverse side events geregeld worden. Het beloofd weer een schitterend toernooi te worden.

Naast het voetbalvoetbaltoernooi zal er uiteraard ook weer gezorgd worden voor een gezellig terras met de hele dag muziek, een springkussen voor de kleintjes en voldoende plaatsen waar eten en/of drinken gehaald kan worden.

Dit jaar zal Erwin Bout - Tegelwerken de hoofdsponsor zijn en de naam van het toernooi dragen.

ERWIN BOUT - TEGELWERKEN

Mini Straatvoetbaltoernooi 2018
    Naast het straatvoetbaltoernooi zal er ook een Mini straatvoetbaltoernooi gehouden worden voor de wolven en de MCL Jeugd. Dit toernooi kan zich verheugen op deelname van diverse clubs uit de regio.

Dit jaar zal E&W - Schilders de hoofdsponsor zijn en de naam van het toernooi dragen.

Straatvoetbaltoernooi 2018
    Het toernooi zelf wordt opgesplitst in vier afdelingen, prestatie, recreatie, 35+ en 45+ zodat iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen. U hoeft geen lid te zijn van s.v. Huizen om mee te kunnen doen aan het toernooi. Het enige wat u hoeft te doen is zelf een team samen stellen, bijvoorbeeld met uw buren, uw collega's, vrienden of familie.

Per team staan er 6 mannen en/of vrouwen in het veld (5 spelers + 1 keeper). De teams kunnen uiteraard uit meer dan 6 personen bestaan (wat overigens aan te raden is). Afhankelijk van de sterkte van het team kunt u aangeven of u ingedeeld wil worden in een prestatie of een recreatie poule (de organisatie heeft hierin wel altijd het laatste woord). De wedstrijden zullen gespeeld worden op halve velden en kleine doeltjes.

De inschrijfkosten bedragen € 100,- per team.
    De inschrijving is pas definitief als het geld op rekening NL58RABO0103646906 ten name van “Activiteiten commissie s.v. Huizen” te Huizen is bijgeschreven onder vermelding van de naam van het team en de contactpersoon.

Houd de pagina www.svhuizen.nl/straatvoetbal goed in de gaten voor de laatste informatie.

Volg S.V. Huizen - Straatvoetbaltoernooi nu ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

>>> INSCHRIJFPAGINA <<<