https://www.svhuizen.nl/straatvoetbal/_462____NL
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Mededelingen

  Er zijn momenteel geen mededelingen.

  Dit jaar zal op zaterdag 15 juni a.s. de 23ste editie van het jaarlijks terugkerende Straatvoetbaltoernooi bij s.v. Huizen plaats vinden. Het belooft weer een schitterend toernooi te worden.

  Naast het voetballen zal er uiteraard ook weer gezorgd worden voor een gezellig terras met de hele dag muziek en voldoende plaatsen waar eten en/of drinken gehaald kan worden. 
  Het toernooi zelf wordt opgesplitst in vier afdelingen, prestatie, recreatie, 35+ en 45+ zodat iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen. U hoeft geen lid te zijn van s.v. Huizen om mee te kunnen doen aan het toernooi. Het enige wat u hoeft te doen is zelf een team samen stellen, bijvoorbeeld met uw buren, uw collega's, vrienden of familie.  

  Per team staan er 6 mannen en/of vrouwen in het veld (5 spelers + 1 keeper). De teams kunnen uiteraard uit meer dan 6 personen bestaan (wat overigens aan te raden is). Afhankelijk van de sterkte van het team kunt u aangeven of u ingedeeld wil worden in een prestatie of een recreatie poule (de organisatie heeft hierin wel altijd het laatste woord). De wedstrijden zullen gespeeld worden op halve velden en kleine doeltjes.

  Inschrijven

  De inschrijfkosten bedragen € 90,00 per team.
  De inschrijving is pas definitief als het geld op rekening NL58 RABO 0103 6469 06 ten name van W.Boor “Activiteitencommissie s.v. Huizen” te Huizen is bijgeschreven onder vermelding van de naam van het team en de contactpersoon.

  Sluitingsdatum: 8 juni a.s.

  Houd de pagina www.svhuizen.nl/straatvoetbal goed in de gaten voor de laatste informatie.

  Volg s.v. Huizen - Straatvoetbaltoernooi nu ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

  >>> INSCHRIJFPAGINA <<<