Steun je club met een bal!
    27 jul 2020
    steun-je-club-met-een-bal

We hebben voor volgend seizoen veel nieuwe (intrap)ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd voor een grote club als sv Huizen. Daarom organiseren we een Ballenactie. De opbrengst van deze actie gaat naar alle sv Huizenteams. De jeugd, senioren, 35+ dames, 45+ heren, zaalvoetbalteams en ons Walking Football team. Al onze teams profiteren hiervan.

Draag jij sv Huizen een warm hart toe? Doneer dan via onze speciale actielink een bal. Zo gaan we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer blijft rollen bij sv Huizen. Want als de bal straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!
    klik op onderstaande link om een bal te doneren:
    www.actielink.nl/svhuizen

Enne..wil je een bal speciaal aan een bepaald team doneren, noteer dan naam van het team achter je naam, bijv. Bart – JO8-7

Doneer je bal voor 10 augustus!

www.actielink.nl/svhuizen

Deze actie is georganiseerd door het sv Huizen bestuur en de kledingcommissie i.s.w. met Clubplan Nederland