Acties

Hoofdsponsors

Dankzij de `vrienden van s.v. Huizen` hebben alle teams groen/gele bidons met rekje/krat ontvangen.
nieuwe-bidons-incl-krat-rekje-voor-alle-teams
Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
ajax-komt-naar-huizen
Wolven en Meco Champions League is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De training is op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur...
open-training-bij-wolven-en-mcl
Wij doen mee met de grote club actie! Vanaf 16 september gaan onze jeugdspelers weer op pad. Steun onze jeugd en koop een lot!
start-grote-club-actie

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en natuurlijk willen wij zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost € 3,00. Van de opbrengst gaat 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

De boekjes ontvangen al jeugdleden een dezer dagen van de leider. Want vanaf zaterdag 16 september start de verkoop!

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met een eenmalige machtiging.
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Is het boekje vol of ben je klaar met verkopen? Gooi dan het boekje in de inleverbox, die in het wedstrijdsecretariaat staat. Boekjes kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk zaterdag 20 november 2017.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl
De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei