Acties

Hoofdsponsors

In de openingswedstrijd van dit seizoen gingen onze beloften kopje onder tegen het sterkere IJsselmeervogels. Een verslag....
beloften-in-slotfase-kopje-onder
Beloften competitie gaat dinsdag 10 oktober weer van start
start-competitie-beloften

Dinsdag gaan onze beloften, een combinatie van spelers onder de 23 jaar vanuit Huizen 1, Huizen 2, O19 en O17, weer starten in de beloften competitie, waarbij de nadruk ligt op talenten ontwikkeling.

Wat begonnen is als een extra competitie voor talenten met ongeveer 6 elftallen, is nu uitgegroeid tot vier poules van ieder 4 verenigingen. De competitie wordt gespeeld in de vorm van een toernooi, waarbij aan het eind van het seizoen de 4 poule winnaars, via halve finale en finale, gaan strijden voor de Acerbis wisselbeker.

Evenals voorgaande jaren zijn hier ook leuke prijzen mee te winnen.

- Een rondleiding door het stadion van FC Utrecht met een hapje/drankje en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Utrecht

- Door SD Sportswear ter beschikking gesteld: Een prijs ter waarde van €1.000,- incl BTW aan materialen/kleding etc (naar vrije keuze).

Daarnaast voor het winnende team individuele prijzen als ook de Acerbis Sports beker en wisselbeker. Acerbis Sports wordt voor de Benelux geïmporteerd door SD Sportswear. Een vooruitstrevend kledingmerk voor vrijwel alle teamsporten

Het programma voor onze beloften ziet er als volgt uit:

10-okt

31-okt