Wintertoernooi 2020
    De regenboogband
    13 okt 2019
    de-regenboogband

Aanstaande dinsdag (8 oktober) is de start van de nieuwe beloftencompetitie. Het beloftenteam van Huizen speelt de eerste wedstrijd uit tegen SDVB uit Barneveld (adres: Barnseweg 9, 3773 BA Barneveld). De wedstrijd start om 20:00 uur.

Wat begonnen is als een extra competitie voor talenten met ongeveer 6 elftallen, is nu uitgegroeid tot vier poules van ieder 4 verenigingen. De competitie wordt gespeeld in de vorm van een toernooi, waarbij aan het eind van het seizoen de 4 poule winnaars, via halve finale en finale, gaan strijden voor de SD SPORTSWEAR wisselbeker. De competitie wordt al 5 jaar ondersteund door de sponsor en naamgever SD Sportswear.

Het beloftenteam is een combinatie van spelers onder de 23 jaar vanuit Huizen 1, Huizen 2, O19 en O17. De nadruk van de beloftencompetitie ligt op talenten ontwikkeling.De begeleiding van het beloftenteam van sv Huizen is dit seizoen in handen van Ferry Hendrikse en Arnold Klein.

Ook aankomend seizoen staan enkele mooie wedstrijden op het programma, de interesse van deelnemers en supporters blijft jaarlijks gestaag groeien. Met 2 nieuwe deelnemers (DOVO en Sparta Nijkerk) is de competitie grotendeels hetzelfde gebleven en heeft organisator Loek Budding weer 4 interessante poules weten samen te stellen.

De deelnemers aan de competitie 2019/2020 zijn:

• Regio 1: VVOG - DVS’33 - Sparta N. - IJsselmeervogels
    • Regio 2: RKHVV - De Bataven - DOVO - GVVV
    • Regio 3: Bennekom - SDVB - Huizen - Elinkwijk
    • Regio 4: Argon - De Meern - Hercules - Houten

Klik hier voor meer informatie.

Alle uitslagen en standen worden ook via social media bekendgemaakt, deze zijn terug te vinden op: https://www.facebook.com/sdsportswearbeloftencompetitie

Grote Clubactie
    15 sep 2019