https://www.svhuizen.nl/sponsors/ster-jeugdsponsor/connect
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Connect Technisch Uitzendbureau

  Connect is een technisch uitzendbureau en ZZP bemiddelingsbureau dat al ruim 19 jaar actief is op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij zijn gericht op alle segmenten binnen de techniek en bieden u als klant verschillende soorten diensten aan zoals uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie en ZZP Service.

  De opdrachtgevers van Connect variëren van mkb-bedrijven tot multinationals, van lokale tot internationale bedrijven en van overheidsinstellingen tot beursgenoteerde ondernemingen.

  Connect is er voor starters en ervaren werknemers en bemiddelt kandidaten van LBO- tot TU-niveau. Bij Connect werken ervaren consultants die kandidaten begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan in de techniek.

  Connect werkt continu aan optimalisering van haar dienstverlening. Zo is Connect lid van de NBBU en VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerd.

  Inmiddels weten velen Connect ook op het internet te vinden en onze uitgebreide online vacaturebank te gebruiken. Dagelijks melden ZZP Ondernemers zich aan en schrijven kandidaten zich in en vinden opdrachtgevers een ZZP Ondernemer en een geschikte medewerker bij Connect.

  Bedrijfsgegevens:

  Adres: Joop Geesinkweg 531
  Postcode: 1114 AB Amsterdam
  Telefoon: 088-2352666
  E-mail: info@connect.nl
  Website: www.connect.nl