Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Het Huizer Kaasgilde

  Visser Kaas is een familiebedrijf, dat actief op de internationale kaasmarkt. Door middel van service gericht ondernemen en nadruk op persoonlijk contact, probeert Visser snel in te springen op mogelijke kansen en ontwikkelingen in de internationale markt. Visser Kaas verkoopt alle soorten Hollandse kaas, variërend van de traditionele Goudse kazen en folie blokken tot maasdammers en geiten kaas. Visser levert aan alle typen klanten variërend van kleine vershandels, tot supermarktorganisaties en groothandelsbedrijven.

  Door goed te investeren in nieuwe productie technologieën, is Visser in staat om vanuit haar standplaats in Huizen circa 4000 ton kaas in opslag te nemen en jaarlijks circa 13 miljoen kilo kaas de weg naar de consument te laten vinden. Gebruikmakend van het Just in Time ordersysteem, is Visser in staat om snel in te spelen op de wensen van klanten. 

  Bedrijfsgegevens:

  Adres: Nijverheidsweg 20
  Postcode: 1271 EA Huizen
  Telefoon: 035-6568000
  E-mail: info@visser-kaas.nl
  Website: www.visser-kaas.nl  

  STEUR - Rokerij - Zalmkado

  Het vuur in onze rokerij wordt al sinds 1919 met de speciale houtselectie goed opgestookt. Ambacht en traditie staan bij Zalmhuis Steur voorop als het gaat om de smaak en bereiding van de vis. Wij zijn eigentijds in duurzaamheid en kwaliteit en zijn trots op onze 100% natuurlijke zalm. Een langzaam rookproces resulteert in de herkenbare Steur kwaliteit en smaak, die al jaren zeer gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers.

  Bij zalmhuis Steur kunt u ook terecht voor uw relatiegeschenken. Op onze site zalmkado.nl vindt u ons assortiment relatiegeschenken. Ons assortiment wordt samengesteld uit verschillende soorten zalm, wijn en bier. Elk product is onderverdeeld in drie categorieën, zo vind je voor ieders budget een geschikt pakket. Daarnaast is het ook mogelijk om een pakket op maat te bestellen. Op zalmkado.nl vindt u alle informatie.

  Bedrijfsgegevens:

  Food Center Amsterdam
  Jan van Galenstraat 4
  Centr. Groothandelsmarkt 147
  1051 LJ Amsterdam
  +31 (0) 299-651491
  verkoop@zalmhuissteur.nl
  www.zalmhuissteur.nl