FooD to Impress

Al van kinds af aan is eigenaar Joost Westland van vers leverancier Food to Impress een enthousiaste supporter van SV Huizen. Omdat hij de club uit zijn geboorte- en woonplaats een warm hart toedraagt, treedt hij aan als nieuwe co-sponsor van ‘zijn’ club.

Food to Impress heeft kwaliteit hoog staan

“Als leverancier van een compleet assortiment van versproducten, met o.a. vis(visproducten), vlees(waren), kaas, wild en gevogelte en delicatessen uit binnen-en buitenland (eigen import) hebben zij een prachtig pallet van versproducten. “Onze klanten zijn o.a. hotels en cateraars in binnen en buitenland. Natuurlijk doen we geen concessies aan kwaliteit en ambacht. Samen met mijn zoon Kevin ondersteunen wij onze klanten met hun inkoop zodat onze relaties en hun gasten kunnen genieten van smaakvolle, trendvolle en ambachtelijke producten met karakter”, aldus Joost Westland.

Specialiteiten Food to Impress

Gerookte zalm “Joost”

Een van hun specialiteiten is het roken van Noorse en Schotse kweekzalm. Constant wordt er gewerkt aan het verfijnen van smaak en kwaliteit, zodat zij u alleen de mooiste en lekkerste zalmen aanbieden! De zalmen worden nog handmatig gefileerd, ouderwets droog-gezouten en op traditionele wijze gerookt op de fijnste houtsoorten.

Een must-have voor horeca ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, en in hun product weer de smaak herkennen die terug gaat naar vervlogen tijden.

Indien vragen, bel gerust met Joost Westland (06-10 53 11 22) of kijk op zijn website www.foodtoimpress.nl

Food to Impress
    Rokerijweg