https://www.svhuizen.nl/sponsors/co-sponsors/de-groot-uitvaart
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  De Groot Uitvaart

  De Groot Uitvaart "oog voor detail"

  Tijden veranderen, zo ook in de uitvaartbranche. Waar vroeger alles met pen en papier gedaan werd, werken we nu met een iPad. Foto's van negatieven laten afdrukken is nu een PowerPoint presentatie of film op een tv scherm. Muziek van cd komt bijna niet meer voor, maar wordt aangeleverd via een link van YouTube of Spotify of als mp3. Deze worden door ons omgezet en bruikbaar gemaakt voor een plechtigheid.

  De Groot Uitvaart gaat mee in de tijd en probeert aan de behoeften te voldoen. Inmiddels hebben we een prachtige camera hangen en kunnen de plechtigheden bij ons in het Uitvaartcentrum opgenomen worden. De familie kan dan thuis in alle rust de plechtigheid nog een keer beluisteren en bekijken.

  Op het voetbalveld werk je samen, je bent een team. Je luistert naar elkaar en volgt de aanwijzingen van de trainer op.

  In de uitvaartbranche werkt dit eigenlijk hetzelfde. Je luistert naar wat mensen tegen je zeggen, welke behoeften ze hebben, welke wensen er zijn. Samen met de familie maak je er dan een mooi afscheid van.

  Op deze manier proberen wij als familiebedrijf oog te houden voor detail.

  Mocht u vragen hebben over een uitvaart of wensen willen laten vastleggen of gewoon eens van gedachte willen wisselen over uw eigen afscheid, bel of mail ons. Wij staan voor u klaar.


  Op de foto v.l.n.r.
  Ellen, Henk, Harma, Mees

  De Groot Uitvaart
  Adres: Havenstraat 23 - 25
  Postcode: 1271 AB Huizen
  Telefoon: 035-5254363
  Email: info@degrootuitvaart.nl
  Website: www.degrootuitvaart.nl