https://www.svhuizen.nl/sponsors/co-sponsors/autobedrijf-poll
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Autobedrijf Poll

  Autobedrijf Poll is de officieel Ford dealer in 't Gooi en omstreken. Wij hebben als familiebedrijf (inmiddels derde generatie) klanttevredenheid al ruim 80 jaar hoog in het vaandel staan.

  U vind onze vestigingen met showroom en werkplaats in Hilversum en Huizen. Daarnaast hebben wij een werkplaatsvestiging in Naarden.

  Wij zijn er trots op dat onze klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn en ons weten te vinden voor advies en onderhoud. In onze vestiging Huizen hebben wij tevens een Profile Car & Tyrecenter, waar wij onderhoud en reparatie uitvoeren voor alle merken.

  Als een van de toonaangevende dealers bent u bij ons aan het goede adres voor scherpe aanbiedingen voor zowel nieuwe, gebruikte als bedrijfsauto's. Wij hebben altijd ca. 80 top occasions voor u klaar staan in onze showrooms. Maar ook voor op het gebied van private als zakelijk lease zijn wij uw partner.

  Kom langs in een van onze 3 vestigingen. U zult zien dat u bij Autobedrijf Poll altijd deskundig en vooral ook prettig geholpen wordt.

  Bedrijfsgegevens:

  Autobedrijf Poll Huizen BV
  Nijverheidsweg 21
  1271 EA Huizen
  Telefoon :           035-5262888
  Email:                   Paul@Poll.nl
  Website:             www.Ford-Poll.nl