https://www.svhuizen.nl/sponsors/_270____NL
logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde
   
  CM Specialist uit Huizen, gespecialiseerd in Website en Webwinkels heeft de samenwerking met s.v. Huizen en Business Club Zuyderzee verlengd.
  cm-specialist-door-als-co-sponsor-s-v-huizen-en-lid-bcz
  “De gezondste slager van het Gooi” is bordsponsor geworden bij s.v. Huizen.
  scharrelslager-michel-welling-bordsponsor-bij-s-v-huizen
  JEUGD ONDER 9 IN DE WEDSTRIJDSHIRTS VAN FRED JANSSEN AUTOGROEP
  shirtsponsor-jeugd-onder-9
  Sponsor op de middenstip: Connect
  13 okt 2017
  Ron Tuijnman
  sponsor-op-de-middenstip-connect
  The Bodyhouse is gevestigd op Loswal 12 in Huizen.
  wij-verwelkomen-onze-nieuwe-bordsponsor-the-bodyhouse
  s.v. Huizen prijst zich gelukkig met de sponsorovereenkomst met Covebo Uitzendgroep...
  covebo-uitzendgroep-nieuwe-co-sponsor-van-s-v-huizen
  Voorafgaand aan de wedstrijd Oud Huizen - Lucky Ajax heeft Connect het hoofdsponsorcontract met s.v. Huizen met een jaar verlengd!
  connect-langer-hoofdsponsor-van-s-v-huizen
  Schuiteman Accountants en Adviseurs en s.v. Huizen versterken de samenwerking...
  schuiteman-met-s-v-huizen-in-de-verlenging
  De s.v. Huizen is zeer verheugd, dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de jarenlange bestaande sponsorrelatie met 3 jaar heeft verlengd...
  rabobank-gooi-en-vechtstreek-verlengt-sponsoring
  Fred Janssen Autogroep is al jarenlang een trouwe sponsor van s.v. Huizen. Onlangs verbond dit toonaangevende autobedrijf zich voor 3 jaar als Tenuesponsor aan de jeugdcategorie onder 9...
  fred-janssen-autogroep-nu-ook-sponsor-van-de-jo-9
  Op dinsdag 15 november kwamen de leden van de Businessclub Zuyderzee voor het laatst dit jaar bij elkaar op de Wolfskamer van s.v. Huizen. De avond stond in het teken van zalm...
  zalmactie-en-vliegvissen-bij-businessclub-s-v-huizen
  Vanaf dit seizoen is Slokker IT Services voor de komende drie jaar hoofdsponsor van het meiden- en damesvoetbal bij s.v. Huizen, de snelst groeiende categorie binnen de vereniging...
  slokker-it-hoofdsponsor-meiden-en-damesvoetbal
  ‘O, o, dit gaat mij geld kosten’ Donderdag 2 juni ondertekende Wim Yeh van Chinees Restaurant Golden City in Huizen voor drie jaar een sponsorcontract met s.v. Huizen...
  golden-city-tekent-sponsorcontract-en-trakteert-op-diner
  Teeuwissen Rioolreiniging verlengt zijn sponsorovereenkomst met s.v. Huizen en zet in op de jeugd. Het familiebedrijf wordt de komende seizoenen jeugdsponsor van de E-categorie...
  teeuwissen-rioolreiniging-wordt-sponsor-van-de-e-jeugd
  Met ingang van dit voetbalseizoen is de SNS Bank Huizen sponsor van de D-categorie bij s.v. Huizen. Alle D-teams lopen dit seizoen dan ook in een tenue met SNS Bank Huizen op de borst.
  sns-bank-huizen-jeugdsponsor-d-categorie-s-v-huizen
  Bang & Olufsen Rozestraten heeft de sponsorovereenkomst met s.v. Huizen een upgrade gegeven. Na jarenlang bordsponsor te zijn geweest, is B&O Rozestraten vanaf heden 3-Sterrensponsor.
  b-o-rozestraten-upgrade-sponsorovereenkomst
  Vleeswarenspecialist Alie en Nico Klein heeft het 3-Sterrensponsorcontract met s.v. Huizen verlengd voor de komende 3 jaar.
  vleeswarenspecialist-alie-en-nico-klein-in-de-verlenging
  s.v. Huizen heeft een nieuwe jeugdsponsor erbij. Autodealer “Pon Dealer Naarden/Hilversum” koos voor sponsoring van de jeugdteams uit de A-junioren voor tenminste 3 jaar.
  pon-dealer-nieuwe-jeugdsponsor-s-v-huizen
  Na jaren 5-sterrensponsor te zijn geweest, is het Huizer Kaas-Gilde met ingang van het seizoen 2015/2016 voor 3 jaar hoofd- en jeugdsponsor bij s.v. Huizen geworden.
  huizer-kaas-gilde-ondertekent-hoofdsponsor-contract
  Het doet ons bijzonder veel plezier dat we bekend kunnen maken dat s.v. Huizen er vanaf komend seizoen een nieuwe Hoofdsponsor bij heeft: Visser Kaas, in Huizen bekend als het Huizer Kaas-Gilde.
  huizer-kaas-gilde-voor-3-jaar-hoofdsponsor
  Het in Muiderberg gevestigde bedrijf T.J. Kippersluis & Zonen B.V. heeft een vernieuwd sponsorcontract voor de komende drie jaar afgesloten.
  t-j-kippersluis-zonen-in-de-verlenging
  Vorige week tekenden de heren Caspar Baltussen (directeur Bedrijven Rabobank Noord Gooiland) en Sjaak Veerman (voorzitter s.v. Huizen) het nieuwe sponsorcontract
  rabobank-noord-gooiland-verlengt-contract-voor-3-jaar
  Voetbalvereniging s.v. Huizen heeft overeenstemming bereikt met Adviesgroep van der Roest over een verlenging van het 5-sterrensponsorcontract met één jaar.
  adviesgroep-van-der-roest-in-de-verlenging
  Altijd al sponsor willen zijn van s.v. Huizen? Dat kan nu op een unieke manier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  unieke-actie-voor-sponsors
  Haringparty en visbakken voor BCZ en sponsors een groot succes Onder de naam `Dikke Maatjes Party` organiseerde de BusinessClub Zuyderzee en de sponsorcommissie van s.v. Huizen op 11 juni j.l een gezellige avond als afsluiting van het seizoen
  haringparty-en-visbakken-voor-bcz-en-sponsors-een-groot-succes
  <b>Plus Van den Brom verlengt sub-sponsor contract</b> De nieuwe eigenaar van de PLUS Supermarkt in de Oostermeent, de heer Harald van den Brom, heeft door de ondertekening van het sponsorcontract bevestigd de samenwerking te willen voortzetten.
  plus-van-den-brom-verlengt-sub-sponsor-contract
  <b>Van den Tol Opticiëns: 60 jaar zien!</b> Bij onze trouwe en toegewijde sponsor Van den Tol Opticiëns is het feest. Zij vieren namelijk hun diamanten jubileum. 60 jaar Van den Tol Opticiëns staat voor 60 jaar kwaliteit en service.
  van-den-tol-opticiens-60-jaar-zien
  Prima Donna Kaas is bordsponsor geworden van s.v. Huizen. Prima Donna Kaas is de bijzondere kaasspecialiteit voor iedereen die het Italiaanse leven lief heeft.
  prima-donna-kaas-bordsponsor-s-v-huizen
  Woensdag 20 februari heeft de firma Heiper IT uit Eemnes een voor beide partijen lucratieve overeenkomst getekend met s.v. Huizen.
  sponsorcontract-en-web-hosting-voor-heiper-it
  Visser Kaas heeft het contract als 5-Sterrensponsor bij s.v. Huizen wederom verlengd. Al jarenlang is dit Huizer kaasbedrijf een trouwe sponsor bij de vereniging.
  visser-kaas-het-huizer-kaasgilde-verlengt-sponsorcontract
  Sinds september 2012 zijn Antonija en Frank Ruigrok de nieuwe en enthousiaste eigenaren van Pannenkoekenrestaurant `t Vossenhol. Ook de nieuwe eigenaren willen de samenwerking met s.v. Huizen voortzetten.
  pannenkoekenrestaurant-t-vossenhol-verlengt-samenwerking