Acties

Rabobank Gooi en Vechtstreek

Samen sterker. Dat is het idee.

Sponsoren is voor Rabobank Gooi en Vechtstreek meer dan geld geven in ruil voor naamsbekendheid. Het is voor ons een vorm van samenwerken waarbij twee partijen elkaar van dienst zijn. Wij helpen de club en de club helpt ons. Bovendien willen wij ontmoetingen tussen mensen uit de regio stimuleren. Zo'n samenwerkingsverband hebben we al met diverse stichtingen en verenigingen in de regio en ook met s.v. Huizen. Want samen bereik je meer dan alleen.
Rabobank Gooi en Vechtstreek is een eigentijdse bank met vestigingen in Huizen, Bussum, Laren, Hilversum, Maarssen, Breukelen en Loosdrecht. Voor een goed advies aan u nemen wij graag de tijd. Daarnaast bieden we tal van services waarmee u zelf uw bankzaken kunt regelen, waar en wanneer u maar wilt. Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Bedrijfsgegevens:

Adres: Naarderstraat 18