https://www.svhuizen.nl/sponsorcontract-en-web-hosting-voor-heiper-it/n203c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Woensdag 20 februari heeft de firma Heiper IT uit Eemnes een voor beide partijen lucratieve overeenkomst getekend met s.v. Huizen.
  sponsorcontract-en-web-hosting-voor-heiper-it

   

  Woensdag 20 februari heeft de firma Heiper IT uit Eemnes een voor beide partijen lucratieve overeenkomst getekend met s.v. Huizen. Belangrijk onderdeel van de overeenkomst is de hosting van de nieuwe website van s.v. Huizen en de afhandeling van het e-mail verkeer van de vereniging.

  De basis voor de overeenkomst werd gelegd toen door het bestuur van s.v. Huizen werd gekozen voor de vernieuwing van de website. De nieuwe website heeft een nieuw platform nodig dat o.a. door Heiper geboden kon worden.

  Nu de overeenkomst getekend is, is ook de nieuwe website direct in de lucht. De nieuwe site heeft voor alle teams geweldige nieuwe mogelijkheden, maar biedt ook voor sponsors mogelijkheden die nieuw en laagdrempelig zijn, waardoor ook zij opnieuw meer exposure kunnen krijgen.

  Foto: v.l.n.r.: Henk de Groot (website s.v. Huizen), Pieter van Woerden (Heiper IT), Sjaak Veerman (voorzitter s.v. Huizen), Jim Barmentloo (Heiper IT) en Jan Dekker (sponsorcommissie s.v. Huizen)