Spelregelbewijs: haal `m nu!
    23 jun 2020
    spelregelbewijs-haal-m-nu

Het spelregelbewijs is een verplicht onderdeel voor spelers met het geboortejaar 2003 (en ouder) om deel te kunnen nemen aan het seizoen 2020/2021.
    Spelers die dit bewijs niet voor aanvang van het nieuwe seizoen gehaald hebben, kunnen NIET deelnemen aan de wedstrijden (zij kunnen niet op het wedstrijdformulier ingevuld worden)
    Controleer dus of je het spelregelbewijs al in je bezit hebt.
    De leden voor wie dit van toepassing is, hebben inmiddels 2x een e-mail hierover ontvangen waarin vermeld staat hoe je het bewijs kunt halen.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of er niet uit komen hoe je dit moet doen, meld je dan bij het wedstrijdsecretariaat:  wedstrijdsecretaris@svhuizen.nl

Wacht daar niet langer mee, anders loop je het risico dat je straks voor niks naar de wedstijd komt.

Kijk voor meer informatie op de KNVB-site