Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Spektakel Verzekerd: s.v. Huizen 3 vs s.v. Huizen 6

  Gepubliceerd op:

  Liefhebbers van het lokale voetbal, maak je klaar voor een epische strijd tussen s.v. Huizen 3 en s.v. Huizen 6, want dit wordt een wedstrijd die je niet wilt missen! Op zaterdag 18 maart om 14:30 uur gaan deze twee titanen van s.v. Huizen de strijd met elkaar aan op ons vertrouwde sportpark, en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

  Niet alleen is dit een spannende confrontatie tussen twee geduchte teams van onze eigen club, maar het markeert ook een bijzonder moment in de geschiedenis van s.v. Huizen 3. Met deze wedstrijd bereiken zij namelijk de indrukwekkende mijlpaal van 400 gespeelde wedstrijden!

  Bij een bijzondere gelegenheid als deze is er natuurlijk meer te beleven dan alleen de voetbalwedstrijd zelf. Wees erbij om dit zelf te zien en ervaren.

  Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit historische moment en de geweldige sfeer op het sportpark. Trommel je vrienden, familie en medesupporters op en kom allen s.v. Huizen 3 en s.v. Huizen 6 aanmoedigen! Laten we er samen voor zorgen dat de tribunes vol zitten en er een dag van maken die nog lang zal worden herinnerd.

  Tot ziens op zaterdag 18 maart om 14:30 uur bij s.v. Huizen - veld 1.
  Zorg dat je erbij bent en beleef samen met ons de 400ste wedstrijd van s.v. Huizen 3!

  Gerelateerde artikelen