https://www.svhuizen.nl/senioren/jo-23
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Het was al een tijdje de gedachte van de KNVB om de zogeheten competitie-pyramide te veranderen. En door de komst van de O21 en O23 competities, is de KNVB erin geslaagd om daarin vernieuwing te brengen. Deze vernieuwde competitie zal er in de toekomst voor moeten gaan zorgen, dat jeugdspelers zich beter kunnen door ontwikkelen naar een eerste elftal. 

  2e divisie


  Sv. Huizen heeft er lang over nagedacht en heeft vertrouwen in deze nieuwe opzet en is voor komend seizoen ingeschreven in de O23 competitie. Er zullen volgend seizoen 4 divisies ingevuld worden en sv. Huizen O23 zal gaan starten in de 2e divisie landelijk. In deze competitie komen zij evt. ploegen tegen als; Sparta Nijkerk, Kozakken Boys, Excelcior ‘31, Kampong en ADO’20.

  Opleidingsteam

  De TC is blij te verkondigen dat er met Jong Huizen (O23) een team komt dat een aanvulling zal zijn voor het eerste elftal. Het is de bedoeling dat dit elftal zal bestaan uit spelers die, vanuit de opleiding, de stap kunnen maken naar de hoofdmacht. Het is dus de taak voor hoofdtrainer Ferry Hendrikse om spelers, vanuit Jong Huizen, af te leveren aan het eerste. Hendrikse heeft met Pieter Honing (Assistent-trainer), Nick Weber (Teammanager) en Jaap Kooij (Grensrechter) échte Huizers aan zijn zijde. Zij zullen vol goede moed deze uitdaging aangaan. De bedoeling van deze verandering in de organisatie is dus duidelijk: Jong Huizen (O23) is dus een opleidingsteam, dat als doel heeft om op een zo hoog mogelijk niveau, spelers op te leiden voor ons eerste elftal.