https://www.svhuizen.nl/selectie-procedure-sv-huizen-jeugd/_753_n__25_NL_4269_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht

  Voor 2019-2020 staan de selectiemomenten weer voor de deur.
  Ook dit jaar doen we opnieuw ons uiterste best om zoveel mogelijk spelers de kans te geven zich in de kijker te spelen en een plek te verdienen in een selectieteam. We streven als vereniging naar het hoogst haalbare binnen de redelijkheid van alle mogelijkheden en talenten die wij hebben. Daarom werken we in 2 stromen: selectie teams en breedte teams (of niet-selectie teams).

  Jeugd in de categorie JO8 t/m JO12 voor het seizoen 2019-2020.

  De basis van het geheel is dat spelers in hun leeftijdscategorie spelen en daar wordt slechts in uitzonderlijke situaties van afgeweken. De HJO en Technische Commissie Jeugd (TCJ) zullen daarin beslissen.

  Hoewel we specifieke selectiemomenten beleggen, zijn onze jeugdspelers dit hele jaar al “bekeken” door onze interne scouts en trainers. De selectiemomenten zullen dus zeker bijdragen aan de keuzes, maar niet uitsluitend bepalend zijn. Daarmee voorkomen we dat spelers op de enkele beslismomenten beoordeeld worden, terwijl ze op andere momenten al vaker hebben laten zien wat ze kunnen.

  De selectie voor de onderbouw staat open voor alle jeugdspelers van SV Huizen! Dus als uw kind mee wil doen, dan is hij welkom.

  Er zijn 4 specifieke momenten:  In de weken 19 en 20 zullen alle spelers die momenteel niet in een selectie team zitten mogen trainen onder leiding van de desbetreffende trainer van de categorie. Uitnodigingen daarvoor worden direct aan de ouders verzonden.
  Na afloop van die twee sessies zullen spelers die in ieder geval niet worden geselecteerd worden geïnformeerd en is het voor hun klaar.
  De andere spelers zullen vervolgens in de weken 21 en 22 in hun respectievelijke leeftijdscategorie samen met de selectiespelers van het huidige seizoen de 2e ronde doorlopen.
  Na afloop daarvan worden de selectiespelers zo snel mogelijk bekend gemaakt en degenen die dan niet zijn geselecteerd worden ook geïnformeerd.

  Jeugd in de categorie JO13 t/m JO19 voor het seizoen 2019-2020.

  Jeugdteams in de bovenbouw, zullen net als alle andere selectieteams zorgvuldig worden ingevuld. De trainers hebben gedurende het jaar met elkaar al het nodige gesproken en het individuele ontwikkelingsformulier binnen DotComSport (ons interne monitoringsysteem) zal een belangrijk onderdeel vormen in het selecteren van de spelers in de bovenbouw.
  In overleg met de trainers, zullen spelers op nog nader te bepalen momenten worden uitgenodigd om mee te trainen en mee te spelen in selectiewedstrijden.

  Meidencategorie

  Voor de meiden zijn we bezig om dezelfde structuur en processen in te bouwen. Aangezien de hoeveelheid meiden in onze vereniging nog op een niveau is dat we in de jaargroepen nog maar 1 of 2 teams op de been kunnen brengen, hebben we dit voorlopig in een grote groep ondergebracht. Selectieprocessen als hierboven zijn daarmee niet aan de orde. In een enkel geval zal de trainer beslissen.

  Plezier en voetbaltalent

  SV Huizen staat voor voetbalplezier en ontwikkeling; we selecteren om de voetballers met het meeste talent in de selectieteams te hebben en we bieden een structuur aan onze gehele jeugd om met plezier te kunnen laten trainen en hun wedstrijden te laten spelen. In dat proces werken we ervoor dat er een gezonde balans ontstaat tussen prestatie en plezier.

  Keuzes zijn altijd een combinatie van zoveel mogelijk objectieve factoren, maar door mensen wordt uitgevoerd. Daarbij werken wij in een team van mensen, met diverse meningen en verschillende blik op zaken. Hieruit nemen wij gewogen beslissingen en doen we ons uiterste best iedereen op een eerlijke manier te beoordelen en te laten weten wat de beslissing is.

  Wij hopen en vertrouwen op een ieders begrip en medewerking in de hele procedure.
  Vanuit de TCJeugd wensen wij een ieder veel succes en vooral veel plezier.

  Met sportieve groet,

  Jaco den Hollander
  tcjeugd@svhuizen.nl

   

  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden
  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden