Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Schoolvoetbaltoernooi Groep 2 - Bakkerij Kruijmertoernooi

  Gepubliceerd op:

  SCHOOLVOETBALTOERNOOI GROEP 2

  Na twee jaar van afwezigheid, organiseert s.v. Huizen dit jaar weer het Bakkerij Kruijmer toernooi voor de kinderen uit groep 1 en 2. Op woensdag 22 juni 2019 tussen 14.30 uur en uiterlijk 18.00 uur spelen zij een toernooi op het hoofdveld van s.v. Huizen.

  Inschrijving
  Er kunnen zowel jongens- als meisjesteams aangemeld worden. Dit mogen teams zijn uit groep 1 (mits 5 jaar) of groep 2, of een combinatie hiervan. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder keeper. Echter raden wij een team van minimaal 5 kinderen wel aan. Deelname vindt plaats vanuit school. Het team wordt door een eigen coach begeleid gedurende de middag en elk kind draagt het schoolshirt.
  Bij deelname met meerdere teams per school verzoeken wij de teams te nummeren en tevens aan te geven of het om een jongens- of meisjesteam gaat. Er kunnen maximaal 32 teams deelnemen. Deelname is op volgorde van binnenkomst.

  Inschrijfgeld
  Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per team (hiervoor krijgt elk team een tas met iets lekkers en wat te drinken) en dient voor 10 juni 2022 overgemaakt te worden op NL22 INGB 0001309609 t.n.v. D. Bakker-Spilt te Huizen. Graag o.v.v. Bakkerij Kruijmer Toernooi, de naam van de school en het aantal teams. Contante betaling is niet mogelijk!

  Sluiting inschrijving
  Inschrijven kan tot 6 juni 2022. Na-inschrijving is niet mogelijk.

  Formulieren na invulling zenden naar bakkerijkruijmertoernooi@svhuizen.nl Is er geen deelname vanuit uw school, horen wij dit ook graag.

  Wij hebben er wederom zin in dit toernooi voor de deelnemers te organiseren.

  Zijn er nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

  Met sportieve groet, Organisatie Bakkerij Kruijmertoernooi
  Denise Bakker
  (E) bakkerijkruijmertoernooi@svhuizen.nl
  (M) 06 13 56 36 76

  Gerelateerde artikelen