UPDATE 14 april :

• Programma boekje Finales Gooi-Noord
    Programma schoolvoetbal Huizen

Kik hier om het programma boekje voor de Finales voor Gooi Noord te openen.

Kik hier om het programma boekje voor de finale ronde van de D- en E-categorie te openen.

Kik hier om het programma boekje voor de finale ronde van de F-categorie te openen.

Kik hier om het programma boekje te openen.

Spelregels

Klik hier voor de spelregels voor groep 3 & 4

Klik hier voor de spelregels voor groep 5 t/m 8

Klik hier voor regels en tips voor scheidsrechters en leiding

Voor algemene informatie in zake het toernooi:

De heer G. Slokker (coördinator schoolvoetbalcommissie s.v. Huizen)
    E-mail: schoolvoetbalhuizen@hotmail.com
    Tel.: 035-5260766 of 06-10400786

Op toernooidagen (vanaf circa 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijden).

schoolvoetbal

Hier staat alle informatie over het schoolvoetbaltoernooi zoals het programma en de uitslagen. Op woensdag 17 april zijn de finales van Gooi-Noord. De scholen die de finales hebben gehaald en het programma zijn inmiddels bekend. Klik hier om het programma boekje te openen.

belangerijke aandachtspunten voor finale op 17 April bij Sv Huizen

Hieronder staan enkele belangerijke aandachtspunten voor scholen en leiders / leidsters die meedoen met de finale Gooi-Noord op 17 april bij sv Huizen.

• Als u aankomt graag eerst even melden in het wedstrijdsecretariaat dat u vindt door de ingang te nemen aan de kopkant van het gebouw. Dan naast de lift de trap op. Boven gekomen steeds rechtsaf.
    • Naast de lift heb je ook een lange gang met kleedkamers. Er zijn 8 RUIME kleedkamers beschikbaar voor het schoolvoetbal. 4 voor meisjes en 4 voor jongens. Kijkt u zelf even waar plek is. Graag na het omkleden alle spullen in grote boodschappentassen weer mee nemen. LAAT GEEN SPULLEN IN DE KLEEDKAMER ACHTER!!
    • Voor de nummers 1 en 2 is er een prijsuitreiking. Bent u lager geeindigd kom dan wel even naar het wedstrijdsecretariaat voor u weg gaat, want voor elk team staat een mooie herinneringsprijs klaar.
    • ALLEEN DE NUMMERS 1 VAN DE CAT. D EN E GAAN DOOR. DE LEIDERS VAN DEZE TEAMS MOETEN NA DE PRIJSUITREIKING EVEN NAAR HET WESTRIJDSECR OM HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET VERVOLGTOERNOOI OP TE HALEN.

Heel veel succes woensdagmiddag en maak er een feeste van.

De organisatie.

schoolvoetbal-programma 2019

Het globale schoolvoetbal-programma ziet er als volgt uit:

• WOENSDAG 20 MAART
    • WOENSDAG 27 MAART
    • WOENSDAG 3 APRIL
    • VRIJDAG 5 APRIL: FINALE HUIZEN F Categorie
    • WOENSDAG 10 APRIL: FINALE HUIZEN D en E Categorie
    • WOENSDAG 17 APRIL: FINALE GOOI NOORD IN HUIZEN. DE SPEELTIJDEN VAN DE FINALE GOOI NOORD ZIJN VAN: 15.30 - 18.30 UUR

Speeltijden op woensdag: 15.00 - 18.30 uur,
    speeltijden op vrijdag: 16.00 - 19.00 uur.

Van alle categorieën in Huizen gaan de nummers 1 en 2 door naar de finale Gooi Noord op 17 april in Huizen