Scheidsrechters gezocht!
    30 sep 2019
    scheidsrechters-gezocht

Onze vereniging is op zoek naar leden, leiders of ouders die het scheidsrechterskorps willen komen versterken. Het lukt ons op dit moment niet meer om de wedstrijden vanaf een half veld allemaal te voorzien van een scheidsrechter.

We hebben ook te maken met wat verloop. Onze jongens gaan elders studeren en kunnen helaas geen rol meer spelen wat betreft het fluiten van wedstrijden.

Uiteraard wordt de eerste weken voor begeleiding gezorgd. Het is ook mogelijk om een cursus verenigingsscheidsrechter te volgen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we dat bij S.V. Huizen organiseren. Op dit moment hebben we een heel leuk team dat bereid is om je verder te helpen.  De minimum leeftijd is vastgesteld op 13 jaar.

Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan een berichtje naar ikwordscheids@svhuizen.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Namens de scheidsrechters coördinatoren

Hans van der Tier en Stefan Westland