Ron bekijkt `t maar...
    20 nov 2013
    Onze vereniging bruist van het leven en er vinden veel leuke activiteiten plaats die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen.
    ron-bekijkt-t-maar

Bekijk het maar?

Onze vereniging bruist van het leven en er vinden veel leuke activiteiten plaats die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaar dat het jeugdbestuur mij verzocht heeft wat onderwerpen op de korrel te nemen voor de website.
    Nadat ik jarenlang ‘Apenstaartjes’ heb geschreven over de verrichtingen van ons eerste team, vond ik deze titel te beladen en heb gekozen voor wat ik feitelijk ga doen: ik ga voor de jeugd wat activiteiten bekijken en verslaan. Ron bekijkt het dus maar en schrijft er vervolgens over. Het gaat hier in principe dus niet om wedstrijdverslagen of presentaties van jeugdteams.
    Deze verslagen zullen onregelmatig op de website verschijnen in hun eigen rubriekje.

Ron Tuijnman
    ron – apenstaartje – rtpsoftware.nl