Registreren oefenwedstrijd H1
    7 aug 2020
    registreren-oefenwedstrijd-h1

Morgen, zaterdag 8 augustus, speelt H1 de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen thuis om 11.30 uur. Het is morgen verplicht voor iedereen die op het sportpark komt, zich te registeren. Vanaf 10.30 uur liggen er lijsten klaar waar je naam en telefoonnummer op  komt te staan. Deze lijsten gaan aan het eind van de dag in een gesloten envelop en worden 4 weken bewaard. De gegevens zijn mogelijk nodig bij een bron en contactonderzoek, dit alleen als er iemand met vastgestelde coronaklachten op het terrein is geweest.

We zullen in de komende tijd hier gebruik van maken. Voor iedereen geldt: bij klachten blijf je thuis!

Ook in de kantine zijn er diverse maatregelen genomen. Als we onze allemaal aan de geldende afspraken houden kunnen we op de juiste manier een start maken van dit nieuwe seizoen. Wij vragen iedereen de instructies en de aanwijzingen van het bar personeel op te volgen.

Wij zien uit naar een sportief voetbalseizoen!

Bestuur sv Huizen