rabobank-noord-gooiland-verlengt-contract-voor-3-jaar

Vorige week tekenden de heren Caspar Baltussen (directeur Bedrijven Rabobank Noord Gooiland) en Sjaak Veerman (voorzitter s.v. Huizen) het nieuwe sponsorcontract tijdens een zeer geslaagde Business-to-Business bijeenkomst van Businessclub Zuyderzee.​Rabobank Noord Gooiland is al een aantal jaren sponsor van de Huizer voetbalclub, die zo’n 950 actieve leden telt.

“De Rabobank is een betrokken sponsor die weet wat er speelt binnen onze vereniging. Sportclubs als die van ons hebben het bedrijfsleven en de netwerken die daaruit voortkomen hard nodig”, aldus Veerman. Caspar Baltussen, directeur Bedrijven van Rabobank Noord Gooiland beaamt dat dit twee kanten op werkt: “Zo nemen wij ook deel aan de bijeenkomsten van de businessclub Zuyderzee en houdt de vereniging ons op de hoogte van haar plannen met bijvoorbeeld de jeugd en de aanpassingen van de accommodatie.”

Het bestuur bedankt de Rabobank Noord Gooiland voor het vertrouwen en hoopt in de toekomst te blijven samenwerken. Voorzitter Sjaak Veerman: “De Rabobank steunt ons in meerdere opzichten, dit geeft ons energie om met nog meer ondernemingslust nieuwe activiteiten voor de club te organiseren."