rabobank-gooi-en-vechtstreek-verlengt-sponsoring

De s.v. Huizen is zeer verheugd, dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de jarenlange bestaande sponsorrelatie met 3 jaar heeft verlengd. Om de verlenging te bekrachtigen was een delegatie van de bank aanwezig bij de enerverende thuiswedstrijd tegen Quick Boys.

De Rabobank is al jaren huisbankier van de 90-jarige Huizer voetbalvereniging met circa 1.200 leden. Onlangs heeft de s.v. Huizen de herfinanciering van de accommodatie bij de Rabobank ondergebracht.

“De Rabobank en de s.v. Huizen passen bij elkaar. Wij staan beide midden in de samenleving en delen onze netwerken om elkaar te versterken”, aldus Sjaak Veerman, voorzitter s.v. Huizen. Alwin Beekers, manager Groot Zakelijk Bedrijven van de Rabobank, beaamt dit: “Wij ondersteunen diverse activiteiten van de s.v. Huizen en zijn graag aanwezig bij bijeenkomsten van de businessclub Zuyderzee om onze en nieuwe relaties te ontmoeten.”

Het bestuur van de s.v. Huizen ziet er naar uit met de Rabobank verder invulling te geven aan het partnership. Sjaak Veerman: “De meerjarige financiële ondersteuning geeft ons energie om onze spelende leden verder te ontwikkelen. Ieder op zijn/haar niveau. En daardoor jong en oud te laten genieten van het voetbalspel. Actief en passief.”

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Sjaak Veerman | 06-23367128

Vlnr: Marcel de Vries, Daniël Horst, Sjaak Veerman en Alwin Beekers