https://www.svhuizen.nl/rabobank-gooi-en-vechtstreek-verlengt-sponsoring/_430_n__33_NL_3421_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Zalmkado.nl verlengt sponsoring bij s.v. Huizen
  14 okt 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  zalmkado-nl-verlengt-sponsoring-bij-s-v-huizen
  Pon Dealer Co-sponsor s.v. Huizen
  26 sep 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  pon-dealer-co-sponsor-s-v-huizen
  Nieuwe tenues meidenteams
  23 sep 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  nieuwe-tenues-meidenteams
  B&O verlengt sponsorcontract bij s.v. Huizen
  23 sep 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  b-o-verlengt-sponsorcontract-bij-s-v-huizen
  Schuiteman Accountant & Adviseurs 3 Sterrensponsoring s.v. Huizen
  5 sep 2019
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  schuiteman-accountant-adviseurs-3-sterrensponsoring-s-v-huizen
  De s.v. Huizen is zeer verheugd, dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de jarenlange bestaande sponsorrelatie met 3 jaar heeft verlengd...
  rabobank-gooi-en-vechtstreek-verlengt-sponsoring

  De s.v. Huizen is zeer verheugd, dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de jarenlange bestaande sponsorrelatie met 3 jaar heeft verlengd. Om de verlenging te bekrachtigen was een delegatie van de bank aanwezig bij de enerverende thuiswedstrijd tegen Quick Boys.

  De Rabobank is al jaren huisbankier van de 90-jarige Huizer voetbalvereniging met circa 1.200 leden. Onlangs heeft de s.v. Huizen de herfinanciering van de accommodatie bij de Rabobank ondergebracht.

  “De Rabobank en de s.v. Huizen passen bij elkaar. Wij staan beide midden in de samenleving en delen onze netwerken om elkaar te versterken”, aldus Sjaak Veerman, voorzitter s.v. Huizen. Alwin Beekers, manager Groot Zakelijk Bedrijven van de Rabobank, beaamt dit: “Wij ondersteunen diverse activiteiten van de s.v. Huizen en zijn graag aanwezig bij bijeenkomsten van de businessclub Zuyderzee om onze en nieuwe relaties te ontmoeten.”

  Het bestuur van de s.v. Huizen ziet er naar uit met de Rabobank verder invulling te geven aan het partnership. Sjaak Veerman: “De meerjarige financiële ondersteuning geeft ons energie om onze spelende leden verder te ontwikkelen. Ieder op zijn/haar niveau. En daardoor jong en oud te laten genieten van het voetbalspel. Actief en passief.”

  Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met Sjaak Veerman | 06-23367128


  Vlnr: Marcel de Vries, Daniël Horst, Sjaak Veerman en Alwin Beekers

  Fred Janssen Autogroep is al jarenlang een trouwe sponsor van s.v. Huizen. Onlangs verbond dit toonaangevende autobedrijf zich voor 3 jaar als Tenuesponsor aan de jeugdcategorie onder 9...
  fred-janssen-autogroep-nu-ook-sponsor-van-de-jo-9
  Op dinsdag 15 november kwamen de leden van de Businessclub Zuyderzee voor het laatst dit jaar bij elkaar op de Wolfskamer van s.v. Huizen. De avond stond in het teken van zalm...
  zalmactie-en-vliegvissen-bij-businessclub-s-v-huizen
  Het in Muiderberg gevestigde bedrijf T.J. Kippersluis & Zonen B.V. heeft een vernieuwd sponsorcontract voor de komende drie jaar afgesloten.
  t-j-kippersluis-zonen-in-de-verlenging
  Vorige week tekenden de heren Caspar Baltussen (directeur Bedrijven Rabobank Noord Gooiland) en Sjaak Veerman (voorzitter s.v. Huizen) het nieuwe sponsorcontract
  rabobank-noord-gooiland-verlengt-contract-voor-3-jaar
  Voetbalvereniging s.v. Huizen heeft overeenstemming bereikt met Adviesgroep van der Roest over een verlenging van het 5-sterrensponsorcontract met één jaar.
  adviesgroep-van-der-roest-in-de-verlenging
  Altijd al sponsor willen zijn van s.v. Huizen? Dat kan nu op een unieke manier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  unieke-actie-voor-sponsors
  Haringparty en visbakken voor BCZ en sponsors een groot succes Onder de naam `Dikke Maatjes Party` organiseerde de BusinessClub Zuyderzee en de sponsorcommissie van s.v. Huizen op 11 juni j.l een gezellige avond als afsluiting van het seizoen
  haringparty-en-visbakken-voor-bcz-en-sponsors-een-groot-succes
  <b>Plus Van den Brom verlengt sub-sponsor contract</b> De nieuwe eigenaar van de PLUS Supermarkt in de Oostermeent, de heer Harald van den Brom, heeft door de ondertekening van het sponsorcontract bevestigd de samenwerking te willen voortzetten.
  plus-van-den-brom-verlengt-sub-sponsor-contract
  <b>Van den Tol Opticiëns: 60 jaar zien!</b> Bij onze trouwe en toegewijde sponsor Van den Tol Opticiëns is het feest. Zij vieren namelijk hun diamanten jubileum. 60 jaar Van den Tol Opticiëns staat voor 60 jaar kwaliteit en service.
  van-den-tol-opticiens-60-jaar-zien
  Woensdag 20 februari heeft de firma Heiper IT uit Eemnes een voor beide partijen lucratieve overeenkomst getekend met s.v. Huizen.
  sponsorcontract-en-web-hosting-voor-heiper-it
  Visser Kaas heeft het contract als 5-Sterrensponsor bij s.v. Huizen wederom verlengd. Al jarenlang is dit Huizer kaasbedrijf een trouwe sponsor bij de vereniging.
  visser-kaas-het-huizer-kaasgilde-verlengt-sponsorcontract
  Sinds september 2012 zijn Antonija en Frank Ruigrok de nieuwe en enthousiaste eigenaren van Pannenkoekenrestaurant `t Vossenhol. Ook de nieuwe eigenaren willen de samenwerking met s.v. Huizen voortzetten.
  pannenkoekenrestaurant-t-vossenhol-verlengt-samenwerking