Informatie Pupil van de Week

De Pupillen van de week zijn twee pupillen uit de jeugd van sv Huizen en mogen op de wedstrijddagen meelopen met het eerste elftal. Iedere thuiswedstrijd van Huizen 1 mag een team uit de jeugd twee pupillen spelers uitzoeken die pupil van de week zijn.

De Pupillen van de week worden op de wedstrijddag om 13.30 uur, samen met hun ouders,verwacht in de bestuurskamer. Graag in s.v. Huizen tenue.

Daar wordt kennis gemaakt met Huizen 1. De Pupillen gaan mee naar de kleedkamer om de voorbereiding bij te wonen. Aansluitend doen de Pupillen mee aan de warming up op het veld.

Het elftal dat opgesteld is gaat weer naar binnen. De Pupillen gaan dan ook mee naar binnen.

Bij de start van de wedstrijd lopen de Pupillen naast de scheidsrechter mee het veld op. Eén Pupil pakt de wedstrijdbal, de andere Pupil doet de aftrap. Samen in een één-tweetje naar de keeper en scoren maar.

Tijdens de wedstrijd zitten de Pupillen op de tribune bij de ouders/teamgenootjes.

In de rust mogen de Pupillen weer voetballen (in s.v. Huizen tenue) met de reserve spelers.

De tweede helft van de wedstrijd wordt weer op de tribune gekeken.

Na afloop van de wedstrijd mogen de Pupillen mee naar binnen voor de afronding van de middag.

Er wordt natuurlijk wel van de Pupillen verwacht dat zij stil zijn bij de besprekingen en aandacht hebben voor het team en de begeleiders.

Deze week zijn onze pupillen Jimmy Poot en Raymond Brands uit de JO10-5 pupil van de week

Naam, leeftijd, welk team zit je, wat is je positie en wanneer ben je begonnen met voetballen:
    Ik ben Jimmy Poot, 8 jaar (bijna 9) en speel in de JO10-5. Ik speel rechtsbuiten en ik zit 3 jaar op voetbal

Ik ben Raymond Brands, ik ben 9 jaar en ik speel in de JO10-5. Mijn positie is spits. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 6 jaar was bij de Meco Champions League.

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen in je team?

Jimmy: We hebben nog geen wedstrijden gespeeld.

Raymond: Ik heb nog geen wedstrijd gespeeld met de JO10-5. De bekerwedstrijden zijn door de tegenstanders afgezegd.

Wat is jouw sterke punt/specialiteit als voetballer?

Jimmy: Doelpunten maken.

Raymond: Ik heb snelheid waardoor ik veel kan scoren.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met voetbal?

Jimmy: Kampioen worden.

Raymond: Ik ben een keer kampioen geweest en ik heb ook een paar keer een hattrick gemaakt. Dat vond ik ook erg leuk.

Heb je wel eens een blunder gemaakt?

Jimmy: -

Raymond: Ik heb wel eens mis geschoten voor een leeg doel, daar baalde ik erg van maar het kan gebeuren.

Wat weet je van het eerste elftal van Huizen?

Jimmy: Ik vind het jammer dat ze gedegradeerd zijn.

Raymond: Ik ben een paar keer wezen kijken, Lucas van Estrik die ken ik een beetje want dat is de zoon van mijn juf.

Wie is jouw (voetbal)idool?

Jimmy: Messie.

Raymond: Ronaldo en ook Arjen Robben.

Wat wil jij worden?

Jimmy: Profvoetballer

Raymond: Ik wil graag voetballer worden bij Ajax. Ik moet dan nog veel trainen en nog sneller worden.

JImmy Poot

Raymond Brands