https://www.svhuizen.nl/psg-winnaar-mcl-editie-najaar-2017/_497___36_NL_3743_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Eindelijk was ie daar dan... de lang verwachte finale van de MCL! PSG werd de grote winnaar en ging met de cup met grote oren naar huis...
  psg-winnaar-mcl-editie-najaar-2017

  Eindelijk was ie daar dan... de lang verwachte finale van de MCL! Gelukkig bleef de natte sneeuw deze keer weg en ook de hoosbuien. Het veld was nog wel wit en glibberig. Het werden daardoor extra spannende wedstrijden.

  De voetballertjes stonden te popelen om het veld te betreden, ondanks de glibber en glijpartijen die ongetwijfeld plaats zullen vinden. Ze hadden natuurlijk de bekers al zien staan en hoopten allemaal op die ene grote... voor wie zou die zijn?

  De finale werd een titanenstrijd tussen Barcelona en PSG. De spelers kwamen het veld op door de erehaag van ouders en onder luid applaus. En wat deden ze hun best! De goals vlogen om de oren. Al gingen velen hetzelfde doel in, de pret was er niet minder om.

  Wat een geluk voor PSG... zij waren de winnaars en zij mochten naar huis met de grote beker!

  Na een lekkere gezonde hap en/of een lekker snoepje met wat limonade was het tijd voor de prijsuitreiking. De spanning was voelbaar. Maar gelukkig was er voor elke speler een beker en ging iedereen met blije gezichtjes weer naar huis.

  Foto's: Henk Heijnen Fotografie