https://www.svhuizen.nl/pon-dealer-verlengt-de-co-sponsorovereenkomst/n4691c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  PON Dealer verlengt de co-sponsorovereenkomst.
  19 okt 2020
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  pon-dealer-verlengt-de-co-sponsorovereenkomst

  Al vijf jaar is PON Dealer verbonden aan onze club en ook nu verlengen zij de sponsorovereenkomst met s.v. Huizen, waar wij uiterst content mee zijn. In deze vreemde tijd is het toch heel fijn om te zien dat onze sponsoren ons trouw blijven en daar is onze dank zeer groot voor!

  En PON Dealer gaat met de tijd mee en hebben met trots een nieuw paradepaadje gelanceerd: de ID.3. Na de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf is de Volkswagen ID.3 het nieuwe icoon voor Volkswagen.

  “Voor de zakelijke markt is de ID.3 een zeer interessant auto, veel bedrijven zijn bezig met duurzaam ondernemen. Dan is vergroenen van het wagenpark met deze auto een mooie aanvulling. Via Pon Dealer Lease is de ID.3 voor een zeer scherp tarief te leasen”. Aldus Tijs van der Velde, Accountmanager Zakelijke Mobiliteit.  Wilt u meer informatie over ID.3, neem dan gerust contact op met hem. Tijs is bereikbaar op telefoonnummer 0651265097 of per email velde@pondealer.nl of neem een kijkje op de website

  s.v. Huizen kijkt wederom uit naar een goed en gezamenlijk sponsor jaar en hopelijk zijn wij nog jaren aan elkaar verbonden.