Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep

Jeugd - Straatvoetbaltoernooi

Yes! Eindelijk. Naar een aantal jaren van afwezigheid zijn we weer helemaal als vanouds terug met het jeugd - straatvoetbaltoernooi!

Het Jeugd - Straatvoetbaltoernooi

Wat is het eigenlijk? Wil je altijd al een keer met je vriendje voetballen die net in het andere team speelt? Dan is het nu de kans om samen met je vriendje of iemand uit je buurt / school een eigen team samen te stellen en samen te strijden om de felbegeerde Straatvoetbal beker!

Wanneer?
Zaterdag 18 juni

Van 7 jaar t/m 12 jaar (MO/JO8 - MO/JO12)
Om mee te doen is het niet verplicht om ook lid te zijn van s.v. Huizen. Ook niet-leden mogen zich inschrijven.

Nieuw!
Het Jeugd - Straatvoetbaltoernooi speel je 4 tegen 4 op een 1/8 veldjes, lekkere muziek en met mooi en snel voetbal.

Wat kan je verwachten?
Een gezellig toernooi, muziek, de welbekende spareribs tent, de foto's (die iedereen nog op zijn koelkast heeft hangen) springkussens voor de jeugd en nog veel meer! Hier wil en moet je bij zijn!

De kosten voor dit toernooi bedragen EUR 30,- per team

Dit wil je niet missen!

Let op:
Je bent pas ingeschreven als het geld is overgemaakt.
Sportvereniging Huizen - NL70 RABO 0191 2223 64

Inschrijven doe je hier!