Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep

Inschrijving Dutch Trophy geopend!

Waarschijnlijk heb je gisteren het leuke nieuws al gelezen: De Dutch Trophy komt eraan!

Een internationaal toernooi op 27 en 28 Mei 2022 dat wordt georganiseerd door s.v. Huizen en HSV De Zuidvogels.  Er zullen naar verwachting 100 voetbalteams in verschillende jeugd categorieën uit heel Europa strijden om de cup met de grote oren. Naast het voetbal is er op vrijdagavond een feest op de club. Je kunt op de club blijven slapen, en je ontbijt en diner is inbegrepen als je blijft slapen.

Deelname

Wil jij in mei ook schitteren op dit toernooi. Dat kan zeker! Het toernooi is voor de volgende categorieën
Meiden: MO13 - MO15 - MO17
Jongens: JO11 - JO13 - JO14 - JO15 - JO17

Kosten
De kosten voor het toernooi bedragen € 150,-  per team. 75% van deze waarde ontvang je als team terug in consumptiemunten op de 1ste toernooi-dag.  Als je ook wilt blijven overnachten in een legertent en gebruik wilt maken van ontbijt en diner dan betaal je € 30,- per deelnemer. Er kunnen alleen complete teams overnachten.

Inschrijven
Als je wilt inschrijven dan moet je snel; zijn, want er zijn maar 10 plekken (update: 25/10 nog 5 plekken) beschikbaar voor onze "eigen" teams. Inschrijven moet door de leider gebeuren. Hij of zij zorgt ook voor het innen van het geld, zodat er per team een totaalbedrag aan s.v. Huizen wordt betaald. Deelbetalingen zijn niet mogelijk. Inschrijven via de website van Eurosportring is niet mogelijk. De inschrijving wordt toegewezen op volgorde van binnenkomst, dus wie het eerst komt...

Naam contactpersoon
Team s.v. Huizen