https://www.svhuizen.nl/overlijden-henk-bout/_753_n__25_NL_4219_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht
  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout

   

  Op zaterdag 23 februari 2019 ontvingen wij het bericht van het overlijden van Henk Bout.

  Henk liep al op jonge leeftijd rond bij s.v. Huizen, samen met zijn vader Lampie deed hij allerlei werkzaamheden. Daarnaast voetbalde Henk in de jeugdafdeling van s.v. Huizen. Na de overstap naar de senioren speelde hij in het derde, vijfde en zesde elftal, altijd als laatste man. Henk is jaren scheidsrechter geweest , bezorgde hij het clubblad, en organiseerde hij jarenlang het straatvoetbal van onze mooie club. Naast zijn activiteiten op het veld, zette Henk zich buitengewoon in tijdens verbouwingen van de keuken, kantine en de rest van de accommodatie. Hoeveel tegels heeft hij niet in zijn handen gehad?

  Jarenlang was Henk de "baas" van de kantine, daarbij had hij het financiële belang van de club goed in het oog. Henk lette op het geld van de vereniging, moest er niets van hebben als het bestuur bedacht met "gratis muntjes" te werken. Zijn inkoopbeleid was magnifiek te noemen. Bij enorm grote activiteiten kocht hij scherp in en kwam altijd goed uit. Als dan alles achter de rug was, bv Ajax over de vloer, kampioenschap te vieren, het 75 jarig bestaan van de vereniging liep Henk trots rond, dat had hij met zijn medewerkers maar weer goed gedaan.  Henk zorgde goed voor zijn medewerkers. Samen met zijn vrouw Pieta en Roelie en Erik Visser werd er ieder jaar op Koninginnedag een fietstocht uitgezet, die de medewerkers later dan gingen fietsen, met daarna natuurlijk een heerlijke BBQ. Dit uitje werd betaald uit de fooienpot. Na het kampioenschap van s.v. Huizen zat die pot zo vol dat er door de grachten van Amsterdam werd gevaren, waar natuurlijk legendarische herinneringen zijn opgebouwd.

  Wij condoleren de familie van Henk Bout, zijn vrouw Pieta, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte voor de komende tijd.  Een echte clubman is van ons heen gegaan en we zullen Henk allemaal missen. Henk Bout heeft enorm veel voor s.v. Huizen  betekend en zullen wij niet vergeten.

  Bestuur s.v. Huizen

  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden
  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden