https://www.svhuizen.nl/opleidingscommissie-gestart/n4653c25
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Opleidingscommissie gestart
  9 sep 2020
  s.v. Huizen
  opleidingscommissie-gestart

  Met plezier béter worden; dat is het doel van s.v. Huizen. We willen onze jeugdige voetballers op een deskundige manier laten trainen en begeleiden in hun voetballoopbaan. Onze ambitie is uiteindelijk om de beste voetbalopleiding van ‘t Gooi te worden. Om de stappen in de juiste richting te zetten, zijn we met een nieuwe opleidingscommissie zijn gestart.

  Deze Opleidingscommissie (OC) bestaat uit de volgende personen: Richard Fledderus, Erik Bakker, Ron Bunschoten, Timo Reessink en onze Hoofd Jeugdopleidingen Ferry Hendrikse.

  De OC gaat werken aan het bewaken van het beleidsplan en de structuur van voetballen binnen s.v. Huizen. Alle jeugdcategorieën (prestatie/breedte/meiden/keepers/dames) zijn vertegenwoordigd in deze commissie waardoor er één beleid  wordt nagestreefd, club breed gedragen. Vanuit het Hoofdbestuur zijn Jaco den Hollander en Hein Veerman betrokken. Over enkele weken komt het totaalplan van deze OC gepresenteerd op de website.

  Als bestuur van sv Huizen zijn we buitengewoon trots dat deze commissie dit neerzet. Want op deze manier gaan we echt met elkaar met plezier béter worden!

  Bestuur s.v. Huizen