Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  OPENDAG S.V. HUIZEN

  Gepubliceerd op:

  Wat was het geweldige dag!

  Afgelopen zaterdag was dan eindelijk, sinds twee jaar, de open dag bij s.v. Huizen.

  De eerste kinderen met trotse ouders vormden al een grote rij bij de kantine om mee te doen met de eerste trainingen die gegeven werden op het eerste veld wat om 10:15 begon. We hoorde dat sommige kinderen al vroeg wakker waren omdat ze gewoon niet konden wachten om mee te kunnen doen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie konden de ouders vanaf de zijkant van het veld genieten van hun kinderen die misschien wel hun eerste stapjes zetten op voetbalgebied. Geweldig om dit te zien!

  (Foto's: Henk Heijnen Fotografie)

  Op deze dag was het uiteraard ook mogelijk om je direct in te schrijven en de felbegeerde s.v. Huizen bal in ontvangst te mogen nemen!

  Tijdens de open dag werden "onze" jubilarissen in de businessclub in het zonnetje gezet met prachtige cadeaus en een persoonlijk dankwoord. 

  Na de 2de training op het hoofdveld die door onze trainers werd gegeven kon iedereen rustig nog van het sportpark genieten. Een kijkje nemen in de kantine, kleedkamers en Businessclub. Zo kreeg iedereen een gevoel hoe het nu echt in zijn werk gaat bij s.v. Huizen. 

  Na de trainingen zagen we veel rode gezichten van inspanning en "trots" van het meedoen op het echte grote veld. Na het nemen van het heerlijke fruit wat aangeboden werd door Lidl, keerde iedereen vol enthousiasme weer naar huis. Wij bedanken iedereen voor de komst naar ons sportpark. En voor de vele aanmeldingen.

  Wij wensen iedereen een sportief seizoen tegemoet met veel spel- en speelplezier. 

  Gerelateerde artikelen

  30 juli 2021

  Trainer alert!! O16-1 op zoek naar jou!

  21 juni 2021

  Arnold Klein en het seizoen dat maar geen seizoen wilde worden