https://www.svhuizen.nl/op-weg-naar-een-rookvrije-generatie/_753_n__25_NL_4244_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht

  Vanaf 1 mei 2019 richt sv Huizen zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons aansluiten bij het initiatief van de Hartstichting en ons sportterrein gedeeltelijk rookvrij gaan maken. Zien roken, doet roken. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op rook-vrije-generatie voor meer informatie.


  Wat verandert er?

  Vanaf 1 mei 2019 zijn wij grotendeels rookvrij. Er mag binnen de hekken van het terrein niet meer gerookt worden. Behalve op het daarvoor ingerichte rokerspleintje, dat is op het plein naast de kantine bij de muur waarop de grote letters SV HUIZEN staan. Dus ook rokers blijven welkom op onze club.

  Dit geldt op alle dagen, behalve op zaterdag. Op zaterdag mag er na 13.00 uur gerookt worden op het terras voor de kantine, langs het hoofdveld en uiteraard op het speciale rokerspleintje. Op en langs de overige velden en op de tribune mag dan niet gerookt worden.

  Dus maandag t/m vrijdag en zaterdag tot 13.00 uur alleen roken toegestaan op het rokerspleintje. Op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur ook toegestaan om op terras voor kantine langs het hoofdveld te roken.
  Het is natuurlijk even wennen. Help elkaar dan ook eraan te denken dat we als sv Huizen onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven! De komende weken zullen we hier dan ook wat meer (zichtbare) aandacht aan geven.

        

  (klik op de folder voor een grotere leesbare versie)


  Rookvrije Generatie

  De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

  We hopen dat je, net als sv Huizen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken.
  Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via bestuur@svhuizen.nl

   

  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden
  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden