Op weg naar een duurzame vereniging
    1 jan 2021
    op-weg-naar-een-duurzame-vereniging

Beste (ouders van) leden van s.v. Huizen,

S.v. Huizen heeft bij de inrichting van de energiezuinige accommodatie een aantal jaren geleden een eerste grote stap gezet naar een duurzame vereniging. En nu worden we in de gelegenheid gesteld daar een volgende grote stap in te maken. Vanuit de overheid en de gemeente hebben we ruime subsidies gekregen om het alle velden van led-verlichting te voorzien. Hiermee kunnen we jaarlijks een besparing halen van €6.000.

Om die led-verlichting te laten plaatsen moeten we ook zelf kosten maken. Om dat te kunnen realiseren zet s.v. Huizen een obligatie-actie uit.

In 2014 hebben we met elkaar ruim €50.000 bijeen gebracht om de nieuwe kantine in te richten. Wij vragen aan de  leden of we dit weer voor elkaar kunnen boksen. In de bijlage vindt u nadere informatie over de obligatie-actie s.v.
    Huizen 2020.

Namens het bestuur van s.v. Huizen, Jan-Mark van Mill