https://www.svhuizen.nl/onze-nieuwe-penningmeester-a-i-stelt-zich-aan-ons-voor/n4737c25
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
     

    Hoi clubgenoten, mijn naam is Dennis Molenaar, geboren in 1987 en getogen in Huizen, en deze maand start ik als Penningmeester van sv Huizen.
    Na een tijdje in Utrecht te zijn neergestreken voor de liefde, woon ik sinds drie jaar met mijn vrouw en zoontje (net 3) in de Blaricummermeent - uiteraard wel met zicht op Huizen. Al sinds ik mij kan herinneren gaat voetbal bij de familie Molenaar over sv Huizen. Als het even kan, sta ik met mijn vader en broer langs de lijn bij de thuiswedstrijden van sv Huizen en toen mijn zoon werd geboren heb ik hem meteen als lid aangemeld. Je kan er maar vroeg bij zijn dacht ik!
    In mijn dagelijks leven werk ik als financieel specialist, op dit moment gedetacheerd bij de overheid en bij woningcorporaties, maar in het verleden ook als accountant bij Ajax. Toen ik gevraagd werd om Penningmeester te worden bij sv Huizen hoefde ik niet heel lang na te denken. Een mooie functie, waar ik met mijn financiële kennis verwacht wat toe te kunnen voegen, zeker ook in deze moeilijke tijden. Ik kijk er naar uit om snel weer voetbalwedstrijden te kunnen bekijken op ons sportpark!
    Tot ziens, Dennis