https://www.svhuizen.nl/o19-1-sluit-seizoen-af-met-gelijkspel-tegen-2e-divisionist-velo/_430_n__41_NL_3441
Acties

Hoofdsponsors

Een goed advies aan alle ouders. Stukje Van Niek Hollewand van FC Groningen
en-zo-zou-het-moeten
Gelijkspel niet voldoende om door te gaan in nacompetitie
o19-1-sluit-seizoen-af-met-gelijkspel-tegen-2e-divisionist-velo

O19-1 sluit seizoen af met gelijkspel tegen 2e divisionist VELO

 

Gelijkspel niet voldoende om door te gaan in nacompetitie. 

Vandaag stond de return tegen VELO op het programma. Om te blijven strijden voor promotie moesten onze jongens de 2-3 thuis nederlaag goed maken.

Het elftal waarmee werd aangevangen moest op 4 plekken worden aangepast ten opzichte van vorige week, door ziekte, blessure en schorsingen.

Met 13 jongens, waarvan 1 nog met z'n pols in het gips, werd de reis richting Wateringen aangevangen.

De wedstrijd werd aangevangen met Ali in het doel, als vervanger voor de zieke Onur, de achterste linie werd bewaakt door Job, Mark, Youri en Vince. Op het middenveld werd gestart met Dwight, Jake, Dennis en Jurre en voorin met Bing en Thomas.

Op de bank namen Preston en Baran plaats.

Onze mannen begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Met goed voetbal werd de tegenstander VELO op eigen helft gehouden. De hoeveelheid mogelijkheden en kansen heb ik niet bijgehouden, maar vooral Jurre, Dennis en Thomas waren een aantal keer dicht bij de openingstreffer. Het duurde tot de 40e minuut voordat VELO iets terug kon doen, maar daar stond vandaag een rots in de branding, Ali, die met een fantastische redding onze ploeg behoedde voor een achterstand.

Een paar seconden voor rust valt dan toch de bal zomaar achter onze verdedigers in de zestien. Maar liefst 3 man van VELO konden dit cadeautje verzilveren. Hard werd de bal buiten bereik van Ali, de verre hoek in geschoten, zodat ondanks de zeer goede eerste helft van onze kant, wij wel met een achterstand de rust in gingen.

De tweede helft laat een zelfde beeld zien. Een prima voetballend Huizen en een op de counter gefocust VELO. In ongeveer de 65e minuut krijgen onze mannen loon naar werken. Een fraaie actie van Bing wordt door hemzelf voortgezet met een prima pass op Dennis, die rustig blijft en de bal beheerst binnenschiet. 1-1.

Met nog zeker 25 minuten op de klok gaat onze mannen nog meer druk zetten om een mogelijke verlenging uit het vuur te slepen. Er worden veel risico's genomen die leiden tot een grote hoeveelheid mogelijkheden en een open wedstrijd. Het vizier bij onze voorhoede is echter niet scherp afgesteld vandaag. Op en top spanning tot de laatste minuut. Een bal wordt door VELO van lijn gehaald na goed werk van Thomas en Bing. Aan de andere kant is vandaag Ali onze redder in nood met 2 fantastische 1 op 1 reddingen. Wij leven nog. Helaas voor onze jongen tikt de klok verder en wordt er niet meer gescoord, zodat uitschakeling voor promotie naar de 2e divisie een feit is.

Ondanks de mooie woorden van de trainer van VELO (jullie hadden vandaag veel meer verdiend) zit het er nu op voor onze jongens.

Langs deze weg wil ik alle jongens enorm bedanken voor het plezier dat ik heb gehad met deze groep. Een hechte groep die, ondanks alle tegenslagen, iedere zaterdag een winnaars mentaliteit heeft getoond. En tegenslagen waren er zeker. Er is vanaf begin februari iedere week in een andere samenstelling gespeeld. Langdurige blessures en schorsingen waren hiervan de oorzaak. Ook de O17 heeft enorm bijgedragen met het behalen van dit prachtige resultaat van O19-1. Maar liefst 10 spelers hebben af en toe 2 wedstrijden op een dag moeten voetballen. Dennis, Timo, Jurre, Nathan, Job, Tim, Baran, Bing, Floris en Menno enorm bedankt dat jullie dit voor onze club wilden doen.

Het trainers duo Michael en Marcel heeft het bepaald niet makkelijk gehad dit seizoen, maar hebben voor zover ik dat kan beoordelen het uiterste uit de groep gehaald. Een top prestatie!

Onze assistent scheidsrechter Mike verdient ook een grote pluim. Altijd aanwezig en altijd zeer betrokken met het hele elftal.

Onze fysio Patrica, die inmiddels een hecht onderdeel van de groep is geworden, heeft het hele seizoen haar handen vol gehad en heeft de behoorlijk blessure gevoelige mannen waar mogelijk fit gehouden om te kunnen blijven presteren. Ook dit verdient een enorm compliment!

En last but not least, mijn enorme waardering voor onze trouwe aanhang Jan Müller, Marco de Kok, Astrid van Vark, Rene, Mireille en Nina van Kommer. Waar wij ook moesten spelen (van Groesbeek tot Wateringen), zij waren er altijd om onze jongens aan te moedigen.

O19-1 gaat strijden om een plek in 2e divisie
o19-1-bekroont-goed-seizoen-met-periodetitel
Vechtlust beperkt verlies tot 4-0
jo19-1-onderuit-in-arnhem
De krappe fitte selectie eist zijn tol
jo19-1-kan-1-helft-mee-met-nec-top-oss
Een overwint met gemende gevoelens
zevenklapper-voor-jo19-1-tegen-houten
Teveel spelers presteren vandaag onder hun niveau, waardoor de ploeg met lege handen achter blijft
jo19-1-onderuit-tegen-kampong
3 standaard situaties leiden tot 3-1 verlies
een-mooie-voetbalmiddag-in-groesbeek-levert-o19-1-helaas-geen-punten-op
Bijzonder sportieve krachtmeting eindigt in voordeel van JO19-1
o19-1-neemt-sportief-revanche-op-juliana-31
Ondanks het goede voetbal, enorm veel balbezit en voldoende kansen, blijft O19-1 steken op 0-0
jo19-1-doet-zichzelf-veel-tekort-met-gelijkspel
Ook verdedigen is een kwaliteit.
jo19-1-sterk-collectief-zorgt-wederom-voor-3-punten
Gehavend JO19-1 weet ondanks zeer matige vertoning toch 3 punten mee naar huis te nemen.
jo19-1-inpakken-en-wegwezen
3 punten bijgeschreven door inzet en karakter.
jo19-1-verstevigt-3e-plaats-in-3e-divisie
De eerste nederlaag voor JO19-1 sinds de aanvang van dit seizoen is een feit!
jo19-1-verliest-van-zichzelf
Vandaag stond het fysiek sterke Houten op het programma. JO19-1 had maar 45 minuten nodig om de 3 punten bij te schrijven.
goede-overwinning-jo19-1
Na een zeer slordige 1e helft, herstelt JO19-1 zich in de 2e 45 minuten.
jo19-1-bekert-verder
Gemengde gevoelens vanwege gelijkspel in Nijmegen
sterk-optreden-jo19-1-tegen-nec-fc-oss
Wedstrijd met 2 gezichten
jo19-1-hard-werken-wordt-beloond-met-1-punt
JO19-1 neemt door zeer sterk optreden tegen Kampong, 3 punten mee vanuit Utrecht
sterke-wedstrijd-jo19-1-tegen-kampong
Wedstrijd met 2 gezichten. Achteraf moeten wij blij zijn met het behaalde resultaat
jo19-1-vergeet-zichzelf-te-belonen
Vandaag stond onze uitwedstrijd tegen Orion op het programma. Een tegenstander die voor ons een totaal onbekende is.
zakelijke-overwinning-o19-1
de Meern met grote verlies huiswaarts gestuurd
goede-ouverture-o19-1-in-3e-divisie