https://www.svhuizen.nl/nieuws/eerste-elftal-wedstrijdverslagen-2013-2014
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  De wedstrijd tussen Quick Boys en Huizen is geëindigd zoals het begon. In de laatste wedstrijd van het seizoen voor Huizen wisten beide elftallen niet te scoren.
  huizen-speelt-doelpuntloos-gelijk-tegen-quick-boys-0-0
  Het eerste elftal heeft het eigen publiek in de laatste thuiswedstrijd getrakteerd op drie punten. De formatie van Tijs Schipper won met 4-2 van SDC Putten.
  huizen-wint-in-laatste-thuiswedstrijd-van-sdc-putten-4-2
  Sportlust `46 en Huizen hebben de punten gedeeld. In Woerden eindigde de strijd tussen beide ploegen onbeslist: 2-2
  huizen-speelt-gelijk-tegen-sportlust-46-2-2
  Het eerste elftal heeft een terechte 1-4 nederlaag geleden tegen Volendam. De geelgroenen speelde erg zwak, waardoor de wijdbroeken er met de 3 punten vandoor gingen.
  volendam-te-sterk-voor-zwak-spelend-huizen-1-4
  Huizen heeft een dure nederlaag geleden in Ermelo. De geelgroenen kwamen nog wel op voorsprong, maar DVS`33 ging er met de overwinning vandoor.
  huizen-verliest-onnodig-dure-punten-in-ermelo-3-1
  Opnieuw heeft Huizen gewonnen door een 2-0 achterstand om te buigen in de laatste 15 minuten. Ditmaal was Bennekom het slachtoffer na gouden wissels van Tijs Schipper.
  huizers-kwartiertje-ook-in-bennekom-2-3
  Het eerste elftal heeft opnieuw in de blessuretijd weten te winnen van ODIN `59. Na een slappe eerste helft en een rode kaart, pakten de 10 groengelen de overwinning met ``110% strijd`
  huizen-wint-met-10-man-in-blessuretijd-van-odin-59-3-1
  Het eerste elftal heeft de uitwedstrijd tegen koploper Sparta Nijkerk met 2-1 verloren. Daarmee deed de ploeg van Tijs Schipper zichzelf tekort, een punt had minimaal op zijn plaats geweest.
  huizen-doet-zichzelf-tekort-in-nijkerk-2-1
  Het eerste elftal heeft een hele moeizame overwinning weten te boeken op Montfoort. Ondanks twee rode kaarten aan de kant van de gasten, bleef het lang spannend op de Wolfskamer.
  huizen-boekt-moeizame-overwinning-op-montfoort-3-1
  Het eerste elftal heeft in een weinig hoogstaande wedstrijd gewonnen van SDV Barneveld. In Barneveld werd het vrij eenvoudig 0-3, maar daarmee deed Huizen zich qua doelpunten tekort.
  huizen-verslaat-hekkensluiter-sdv-barneveld-0-3
  Het eerste elftal is uitgeschakeld in de strijd om de districtsbeker. Na een 4-4 eindstand nam vierdeklasser Alliance `22 de strafschoppen beter (6-5). Daarmee bekert de ploeg uit Haarlem verder.
  beker-huizen-blameert-zich-tegen-alliance-22-4-4
  Opnieuw heeft het eerste elftal van Huizen een punt weten te bemachtigen in de blessuretijd. Ditmaal was Ajax de ongelukkige, maar de puntendeling was meer dan verdiend.
  duits-huizen-pakt-verdiend-punt-tegen-ajax-2-2
  Het eerste elftal heeft in de blessuretijd een punt weten te pakken in Achterberg. Na een 2-1 ruststand was Omar Limon in de allerlaatste minuut met het hoofd trefzeker.
  huizen-pakt-in-slotfase-punt-in-achterberg-2-2
  Huizen heeft in een wedstrijd met twee gezichten de eerste overwinning van 2014 binnengesleept. Na een 1-4 ruststand wonnen de geel-groenen sensationeel met 5-4 van DOVO.
  huizen-wint-in-knotsgek-duel-van-dovo-5-4
  Huizen heeft de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar verloren. Op de eerste 20 minuten na, was dit zeker niet nodig geweest. Quick Boys was alleen voorin een stuk effectiever.
  effectief-quick-boys-te-sterk-voor-huizen-0-2
  Zwak Huizen verliest in Putten (2-1)
  7 dec 2013
  s.v. Huizen
  Een zwak spelend Huizen heeft zaterdag geen punten mee kunnen nemen uit Putten. Op Sportpark Putter Eng werd de formatie van Joeri Volkers met 2-1 naar huis gestuurd.
  zwak-huizen-verliest-in-putten-2-1
  Na een goede eerst helft, ruststand 1-0, heeft Huizen uiteindelijk de punten moeten delen met Sportlust `46. De ploeg uit Woerden was in de tweede helft de bovenliggende partij.
  huizen-en-sportlust-46-delen-de-punten-1-1
  Huizen heeft de bekerwedstrijd tegen SEW met duidelijke cijfers gewonnen. De ploeg van Joeri Volkers zegevierde met 8-1. Bij de rust was de stand 2-1 in het voordeel van de Huizers.
  beker-huizen-wint-met-duidelijke-cijfers-van-sew-1-8
  Huizen ook te sterk voor Volendam (2-4)
  16 nov 2013
  s.v. Huizen
  Het eerste elftal heeft opnieuw 3 punten weten te pakken. In en tegen Volendam werd een 2-0 achterstand omgebogen in een 2-4 overwinning.
  huizen-ook-te-sterk-voor-volendam-2-4
  De eerste thuisoverwinning van Huizen in het seizoen 2013-2014 is een feit. Na een matige eerste helft, waarin de ploeg uit Ermelo vele grote kansen miste, liep Huizen in de tweede helft uit naar 3-0.
  huizen-boekt-grote-thuisoverwinning-op-dvs-33-3-0
  De thuiswedstrijd van Huizen tegen Bennekom eindigde in een gelijkspel. Op De Wolfskamer werd het na een enerverende slotfase 2-2.
  huizen-speelt-gelijk-tegen-bennekom-2-2
  Het eerste elftal heeft met weinig moeite de tweede ronde van de districtsbeker West l bereikt. Op De Wolfskamer werd het Amersfoortse APWC dinsdagavond met 9-0 verslagen.
  beker-huizen-wint-gemakkelijk-van-apwc-9-0
  Het eerste elftal van Huizen heeft de ongeslagen status in Heemskerk weten te behouden. In de laatste elf minuten bogen de groengelen een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning.
  huizen-wint-in-slotoffensief-van-odin-59-2-3
  Het eerste elftal heeft opnieuw een oefenzege behaald. Op het eigen sportpark was het dinsdagavond, na een 2-1 ruststand, met 6-2 te sterk tegen het Bussumse SDO.
  huizen-wint-ook-oefenwedstrijd-van-sdo-6-2
  Huizen heeft de thuiswedstrijd tegen koploper Sparta Nijkerk niet in winst kunnen omzetten. De Nijkerkers behaalden de kleinst mogelijke overwinning (0-1), maar hadden bepaald geen gemakkelijke middag.
  huizen-verliest-van-koploper-sparta-nijkerk-0-1
  Het vlaggeschip van s.v. Huizen heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Nadat de eerste vier wedstrijden van het seizoen slechts één doelpunt had opgeleverd
  huizen-vernedert-montfoort-en-pakt-eerste-overwinning-1-7
  Huizen heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen niet in winst om kunnen zetten. SDV Barneveld won op De Wolfskamer volkomen verdiend met 0-2.
  zielloos-huizen-verliest-ook-van-sdv-barnveld-0-2
  Huizen wint ook niet van Ajax (1-0)
  21 sep 2013
  s.v. Huizen
  Het eerste elftal van Huizen wacht na drie gespeelde wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Op sportpark De Toekomst waren de amateur van Ajax met 1-0 te sterk.
  huizen-wint-ook-niet-van-ajax-1-0
  Het eerste elftal van Huizen heeft een punt overgehouden aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Op een natte Wolfskamer werden de punten gedeeld met VVA `71.
  teleurstellend-huizen-pakt-eerste-punt-tegen-vva-71-1-1
  Op Sportpark Panhuis in Veenendaal heeft het eerste elftal van Huizen het seizoen met een nederlaag geopend. Na een 0-0 ruststand won DOVO uiteindelijk met 2-0.
  huizen-verliest-openingswedstrijd-in-veenendaal-2-0
  Het eerste elftal heeft de poulefase van de districtbeker afgesloten met een 4-2 overwinning op het Amsterdamse Zeeburgia. Met deze overwinning bekert Huizen verder.
  huizen-bekert-verder-na-overwinning-op-zeeburgia-4-2
  Het eerste elftal van Huizen heeft zijn tweede bekerwedstrijd ruim gewonnen van De Kenenmers. De overwinning kwam tot stand in het slot van het duel.
  huizen-wint-tweede-bekerwedstrijd-ruim-in-slotfase-1-5
  Huizen heeft de oefenwedstrijd tegen Rijnvogels op zaterdag 24 augustus j.l. verdiend met 1-0 gewonnen. Bij de rust was de stand nog in evenwicht.
  huizen-wint-laatste-oefenwedstrijd-van-rijnvogels-1-0
  Het eerste elftal van Huizen heeft opnieuw een oefenwedstrijd weten te winnen. Op het eigen sportpark was het dinsdagavond met 3-1 te sterk tegen de beloften van FC Volendam.
  huizen-wint-in-leuke-wedstrijd-van-jong-fc-volendam-3-1
  Een sterk voetballend Huizen heeft de eerste wedstrijd in strijd om de Zuyderzee Cup met 3-2 verloren van Go Ahead Kampen.
  huizen-verliest-in-zuyderzee-cup-van-go-ahead-kampen-3-2
  Huizen heeft de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2013-2014 beschamend verloren van Zuidvogels. Na een 0-0 ruststand wisten de roodgroenen na rust 3 maal te scoren.
  huizen-verliest-beschamend-van-zuidvogels-0-3
  Huizen heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. In een thuiswedstrijd werd Hoogland met 2-0 verslagen. Beide doelpunten vielen voor rust.
  huizen-wint-in-tweede-oefenwedstrijd-2-0