Huizen speelt gelijk tegen Quick Boys (2-2)Huizen heeft in een aantrekkelijke wedstrijd de punten gedeeld met Quick Boys. Met de 2-2 uitslag kon uiteindelijk iedereen wel leven, ook als was het jammer dat een 2-0 voorsprong werd weggegeven.
    huizen-speelt-gelijk-tegen-quick-boys-2-2
    Huizen pakt belangrijke punten tegen ODIN `59 (1-0) Huizen heeft de belangrijke competitie-wedstrijd tegen ODIN `59 met winst af kunnen sluiten. Het duel leek heel lang op een bloedeloze 0-0 af te stevenen.
    huizen-pakt-belangrijke-punten-tegen-odin-59-1-0
    Huizen verliest van Bennekom (1-0)
    16 dec 2012
    Huizen verliest van Bennekom (1-0) Het eerste elftal van s.v. Huizen heeft het restant van de competitie wedstrijd tegen Bennekom niet met een positief resultaat af kunnen sluiten.
    huizen-verliest-van-bennekom-1-0
    Huizen wint in knotsgek duel (5-4)
    18 nov 2012
    Huizen wint in knotsgek duel (5-4) Het eerste elftal van s.v Huizen heeft de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn gewonnen en daarmee drie belangrijke punten aan het totaal toegevoegd.
    huizen-wint-in-knotsgek-duel-5-4
    Huizen speelt gelijk bij ARC (3-3)
    11 nov 2012
    Huizen speelt gelijk bij ARC (3-3) Het eerste elftal van s.v. Huizen heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan Alphen aan de Rijn. Na afloop van de wedstrijd tegen ARC overheerste een tweeslachtig gevoel.
    huizen-speelt-gelijk-bij-arc-3-3
    Huizen verliest van Ter Leede (1-3)
    4 nov 2012
    Huizen verliest van Ter Leede (1-3) Huizen heeft ook de wedstrijd tegen koploper Ter Leede verloren. Op de Wolfskamer werd het 1-3. Toch zag het er lang naar uit dat het geelgroene keurkorps voor een verrassing zou zorgen
    huizen-verliest-van-ter-leede-1-3
    Eerste elftal verliest opnieuw (1-0)
    28 okt 2012
    Eerste elftal verliest opnieuw (1-0) Huizen is er in de uitwedstrijd tegen Sportlust `46 opnieuw niet in geslaagd de winst te pakken. In een van beide kanten niet al te hoogstaande wedstrijd werd het op sportpark Cromwijck 1-0.
    eerste-elftal-verliest-opnieuw-1-0
    Huizen verliest van DOVO (0-1)
    14 okt 2012
    Huizen verliest van DOVO (0-1) Het eerste elftal van Huizen heeft de wedstrijd tegen DOVO niet in winst kunnen omzetten. Na 90 minuten resulteerde de ontmoeting tussen de grootmachten van weleer in een overwinning voor de Veenendalers.(0-1)
    huizen-verliest-van-dovo-0-1
    Huizen op schot tegen Volendam (5-0)
    7 okt 2012
    Huizen op schot tegen Volendam (5-0) Huizen heeft de thuiswedstrijd tegen Volendam met maar liefst 5-0 gewonnen en haakt daardoor weer aan bij de middenmoot van de hoofdklasse A.
    huizen-op-schot-tegen-volendam-5-0
    Huizen verliest van koploper VVA `71 (3-2) Het eerste elftal van Huizen heeft het goede gevoel na de prima thuisoverwinning vorige week op Montfoort (4-0) niet door kunnen trekken. Op het knusse sportpark `de Meent` in Achterberg was de trotste koploper VVA `71 te sterk (3-2).
    huizen-verliest-van-koploper-vva-71-3-2
    Huizen wint overtuigend van Montfoort (4-0)Het eerste elftal van s.v. Huizen heeft de eerste driepunter van het seizoen 2012/2013 binnen. Op de Wolfskamer werd Montfoort met een overtuigende 4-0 aan de zegekar gebonden.
    huizen-wint-overtuigend-van-montfoort-4-0
    Huizen verliest van Quick Boys (4-1)
    16 sep 2012
    Huizen verliest van Quick Boys (4-1) Het eerste elftal van s.v. Huizen heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen 2012/2013 niet in winst kunnen omzetten. Op Sportpark Nieuw Zuid was gastheer Quick Boys met 4-1 te sterk.
    huizen-verliest-van-quick-boys-4-1
    Huizen speelt gelijk tegen DTS Ede (2-2) Het eerste elftal van Huizen heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijkgespeeld tegen DTS Ede.
    huizen-speelt-gelijk-tegen-dts-ede-2-2
    Huizen verliest van Ajax (5-1)
    2 sep 2012
    Huizen verliest van Ajax (5-1) Het eerste elftal van s.v. Huizen heeft de eerste wedstrijd in de competitie 2012/2013 teleurstellend verloren. Ajax (za) was op De Toekomst met 5-1 te sterk.
    huizen-verliest-van-ajax-5-1