https://www.svhuizen.nl/nieuws/eerste-elftal-voorbeschouwingen-2013-2014
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Voorbeschouwing Quick Boys - Huizen
  7 mei 2014
  s.v. Huizen
  Zaterdagmiddag staat voor het eerste elftal het laatste competitie duel van dit voetbalseizoen op het programma wanneer het in Katwijk op bezoek gaat bij Quick Boys.
  voorbeschouwing-quick-boys-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - SDC Putten
  1 mei 2014
  s.v. Huizen
  Zaterdagmiddag speelt het eerste elftal in de voorlaatste speelronde van het voetbalseizoen 2013-2014 op de eigen Wolfskamer tegen SDC Putten.
  voorbeschouwing-huizen-sdc-putten
  Voorbeschouwing Sportlust `46 - Huizen
  17 apr 2014
  s.v. Huizen
  Na het echec tegen Volendam en de daarmee verbonden uitschakeling in de strijd om de 4e plek met mogelijke deelname aan de play-offs, rest er voor het 1e elftal niets anders de sportieve plicht.
  voorbeschouwing-sportlust-46-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Volendam
  9 apr 2014
  s.v. Huizen
  Kan het eerste elftal zich herpakken na de nederlaag in Ermelo tegen DVS’33 en zich alsnog mengen in de strijd om de vierde plaats in de Hoofdklasse A?
  voorbeschouwing-huizen-volendam
  Voorbeschouwing DVS`33 Ermelo - Huizen
  26 mrt 2014
  s.v. Huizen
  Zaterdag gaat het Huizen op bezoek bij DVS’33 in Ermelo. Het betreft een vooruit gespeeld duel in speelronde 22. Kunnen de mannen van Tijs Schipper opnieuw voor een daverende verrassing zorgen?
  voorbeschouwing-dvs-33-ermelo-huizen
  Voorbeschouwing Bennekom - Huizen
  19 mrt 2014
  s.v. Huizen
  Na de 3-1 zege op ODIN `59 en opnieuw een hectische middag op de Wolfskamer speelt het geel/groene keurkorps van interim trainer Tijs Schipper komende zaterdag in en tegen Bennekom.
  voorbeschouwing-bennekom-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - ODIN `59
  12 mrt 2014
  s.v. Huizen
  Na de wedstrijd tegen koploper Sparta Nijkerk, waarin Huizen absoluut niet de mindere was, wacht zaterdagmiddag eerste elftal op de eigen Wolfskamer het treffen met ODIN ’59.
  voorbeschouwing-huizen-odin-59
  Zaterdag a.s. hervat het eerste elftal van Huizen de competitie in de hoofdklasse A met een uitduel tegen koploper Sparta Nijkerk.
  voorbeschouwing-sparta-nijkerk-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Montfoort
  19 feb 2014
  s.v. Huizen
  Komende zaterdag neemt Huizen het op eigen sportpark op tegen Montfoort. Op voorhand een interessant treffen in deze fase van de competitie.
  voorbeschouwing-huizen-montfoort
  Voorbeschouwing SDV Barneveld - Huizen
  12 feb 2014
  s.v. Huizen
  Komende zaterdag staat er voor de ploeg van de nieuwbakken ad-interim trainer Tijs Schipper een competitieduel op het menu wanneer het op bezoek gaat bij hekkensluiter SDV Barneveld.
  voorbeschouwing-sdv-barneveld-huizen
  Zaterdagmiddag treft het 1e elftal in Haarlem Alliance ’22. Het betreft een duel in de 4e ronde in de strijd om de districtsbeker West l.
  voorbeschouwing-alliance-22-huizen-beker
  Voorbeschouwing Huizen - Ajax
  30 jan 2014
  s.v. Huizen
  Aanstaande zaterdag ontmoet het eerste elftal van Huizen op de eigen Wolfskamer het op de derde plaats van de ranglijst bivakkerende Ajax.
  voorbeschouwing-huizen-ajax
  Voorbeschouwing VVA `71 - Huizen
  23 jan 2014
  s.v. Huizen
  Na de sensationele overwinning op DOVO wacht het eerste elftal van s.v. Huizen zaterdag a.s. de uitwedstrijd tegen VVA ’71.
  voorbeschouwing-vva-71-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DOVO
  14 jan 2014
  s.v. Huizen
  Zaterdagmiddag rond de klok van half drie hervat het eerste elftal van Huizen de competitie met een thuiswedstrijd tegen DOVO.
  voorbeschouwing-huizen-dovo
  Voorbeschouwing Huizen - Quick Boys
  11 dec 2013
  s.v. Huizen
  Zaterdag staat voor het 1e elftal van Huizen het laatste competitieduel van dit kalenderjaar op het programma. Op bezoek op de eigen Wolfkamer komt het Katwijkse Quick Boys.
  voorbeschouwing-huizen-quick-boys
  Voorbeschouwing SDC Putten - Huizen
  4 dec 2013
  s.v. Huizen
  Zaterdag speelt het eerste elftal van s.v. Huizen een uitwedstrijd in Putten tegen SDC Putten. Het zal de laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar 2013 zijn.
  voorbeschouwing-sdc-putten-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Sportlust `46
  27 nov 2013
  s.v. Huizen
  Na het midweekse bekertreffen met SEW ligt voor komende zaterdag de prioriteit weer bij de competitie. Daarin treft het eerste elftal op het eigen sportpark Sportlust’46.
  voorbeschouwing-huizen-sportlust-46
  Voorbeschouwing SEW - Huizen (beker)
  25 nov 2013
  s.v. Huizen
  Woensdag reist het eerste elftal naar West Friesland waar het in Wognum SEW uit Nibbixwoud treft. Het betreft een duel uit de tweede ronde van de strijd om de districtbeker West l.
  voorbeschouwing-sew-huizen-beker
  Voorbeschouwing Volendam - Huizen
  13 nov 2013
  s.v. Huizen
  Kan Huizen de stijgende lijn van de afgelopen wedstrijden voortzetten? Dat is de vraag voorafgaand aan de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Volendam.
  voorbeschouwing-volendam-huizen
  Aanstaande zaterdag ontvangt het eerste elftal DVS’33 Ermelo. Kunnen de geel-groenen de stijgende lijn doortrekken tegen de verrassend sterke nieuwkomer in de Hoofdklasse A?
  voorbeschouwing-huizen-dvs-33-ermelo
  Voorbeschouwing Huizen - Bennekom
  31 okt 2013
  s.v. Huizen
  Na de even miraculeuze als plezierige overwinning in Heemskerk waar ODIN ’59 binnen 12 minuten van 2-0 naar 2-3 werd gespeeld, wacht zaterdag a.s. de thuiswedstrijd tegen Bennekom
  voorbeschouwing-huizen-bennekom
  Voorbeschouwing Huizen - APWC (beker)
  27 okt 2013
  s.v. Huizen
  Voor komende dinsdag heeft het eerste elftal het vizier gericht op een confrontatie met het Amersfoortse APWC. Het betreft de eerste wedstrijd in de knock-out fase in de strijd om de districtbeker.
  voorbeschouwing-huizen-apwc-beker
  Voorbeschouwing ODIN `59 - Huizen
  23 okt 2013
  s.v. Huizen
  Zaterdagmiddag treft Huizen 1 in Heemskerk ODIN’59. Een belangrijk treffen voor onze geel-groenen die bij een positief resultaat kunnen aanhaken met de ploegen in de middenmoot van de Hoofdklasse A.
  voorbeschouwing-odin-59-huizen
  Komende zaterdag ontvangt het eerste elftal van Huizen in alweer de zesde speelronde van de hoofdklasse A Sparta Nijkerk op de eigen Wolfskamer.
  voorbeschouwing-huizen-sparta-nijkerk
  Voorbeschouwing Montfoort - Huizen
  2 okt 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Montfoort - Huizen Zaterdagmiddag hoopt Huizen in en tegen Montfoort de blamage tegen SDV Barneveld weg te spoelen met een positief resultaat.
  voorbeschouwing-montfoort-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - SDV Barneveld
  24 sep 2013
  s.v. Huizen
  In de tweede thuiswedstrijd van het nog prille voetbalseizoen treft het eerste elftal op sportpark De Wolfskamer een nieuwkomer in de zaterdag hoofdklasse A: SDV Barneveld.
  voorbeschouwing-huizen-sdv-barneveld
  Voorbeschouwing Ajax - Huizen
  17 sep 2013
  s.v. Huizen
  Zaterdagmiddag wacht het eerste elftal in Amsterdam de confrontatie met Ajax. Een loodzwaar karwei voor de ploeg van trainer Joeri Volkers die het juiste ritme nog niet gevonden heeft.
  voorbeschouwing-ajax-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - VVA`71
  11 sep 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - VVA`71 Na de bizarre nederlaag in Veenendaal heeft Huizen het vizier gericht op komende zaterdag wanneer in de tweede competitieronde VVA ’71 op bezoek komt.
  voorbeschouwing-huizen-vva-71
  Voorbeschouwing DOVO - Huizen
  4 sep 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing DOVO - Huizen Zaterdagmiddag rond half drie trapt Huizen af voor een nieuwe jaargang van de voetbalcompetitie in de Hoofdklasse A. De tijd van oefen is dan voorbij, het echte werk gaat beginnen.
  voorbeschouwing-dovo-huizen