https://www.svhuizen.nl/nieuws/eerste-elftal-voorbeschouwingen-2012-2013
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Voorbeschouwing Huizen - Quick Boys
  31 jan 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Quick Boys Zaterdag a.s. (2 februari) wordt de competitie in de Hoofdklasse A hoogstwaarschijnlijk weer hervat. Het eerste elftal van s.v. Huizen speelt dan een thuiswedstrijd tegen het gerenommeerde Quick Boys.
  voorbeschouwing-huizen-quick-boys
  Voorbeschouwing Huizen - ODIN `59
  10 jan 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - ODIN `59 Komende zaterdag staat voor Huizen het eerste thuisduel van dit kalenderjaar op het programma. Het betreft een inhaalduel van begin december vanwege het tragische incident in Almere waarbij een grensrechter na mishandeling overleed.
  voorbeschouwing-huizen-odin-59
  Voorbeschouwing Bennekom - Huizen
  28 nov 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Bennekom - Huizen Na een voetbalvrij weekeinde hervat het eerste elftal van Huizen zaterdagmiddag de competitie in de hoofdklasse A met een uitduel in en tegen Bennekom.
  voorbeschouwing-bennekom-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - CSV Apeldoorn
  14 nov 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - CSV Apeldoorn Zaterdagmiddag ontmoet het eerste elftal in eigen huis CSV Apeldoorn, een primeur want nog nooit in de geschiedenis stonden beide ploegen tegenover elkaar in competitieverband.
  voorbeschouwing-huizen-csv-apeldoorn
  Voorbeschouwing ARC - Huizen
  7 nov 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing ARC - Huizen Komende zaterdagmiddag gaat het eerste elftal van onze club op bezoek bij ARC in Alphen aan de Rijn. Een positief resultaat tegen ARC is meer dan wenselijk.
  voorbeschouwing-arc-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Ter Leede
  31 okt 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Ter Leede Zaterdagmiddag treft Huizen titelkandidaat Ter Leede op de eigen Wolfskamer. Vooraf lijkt het een lastige wedstrijd voor Huizen te worden.
  voorbeschouwing-huizen-ter-leede
  Voorbeschouwing Sportlust `46 - Huizen
  24 okt 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Sportlust `46 - Huizen Na het echec tegen NVC en de daarmee verbonden uitschakeling in de strijd om de KNVB district beker kan het eerste elftal zich volledig focussen op de competitie in de hoofdklasse A waarin het zaterdagmiddag in Woerden Sportlust `46 treft.
  voorbeschouwing-sportlust-46-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DOVO
  10 okt 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DOVO Zaterdag wacht het eerste elftal van Huizen opnieuw een thuiswedstrijd. Het belooft een interessante ontmoeting te worden op sportpark De Wolfskamer. Bij wedstrijden van Huizen vallen tot nu toe de meeste treffers in de hoofdklasse A.
  voorbeschouwing-huizen-dovo
  Voorbeschouwing Huizen - Volendam
  3 okt 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Volendam Komende zaterdag ontvangt het eerste elftal van Huizen op de eigen Wolfskamer Volendam. Wedstrijden tussen Volendam en Huizen zijn vanouds aantrekkelijke wedstrijden tussen twee ploegen die willen voetballen voor de winst.
  voorbeschouwing-huizen-volendam
  Voorbeschouwing VVA `71 - Huizen
  26 sep 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing VVA `71 - Huizen Gezien het vertoonde spel van vorige week in combinatie met de klinkende overwinning zal het eerste elftal van Huizen ongetwijfeld vol vertrouwen vertrekken naar Achterberg waar zaterdag de verrassende koploper VVA `71 de tegenstander zal zijn.
  voorbeschouwing-vva-71-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Montfoort
  19 sep 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Montfoort In de tweede thuiswedstrijd van dit nog prille voetbalseizoen ontvangt het eerste elftal van Huizen v.v. Montfoort, een voor Huizen immer traditioneel moeilijk te bestrijden tegenstander.
  voorbeschouwing-huizen-montfoort
  Voorbeschouwing Quick Boys - Huizen
  12 sep 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Quick Boys - Huizen Na het gelijke spel (2-2) in de thuiswedstrijd tegen DTS Ede wacht het eerste elftal van Huizen zaterdag 15 september a.s. een zware klus. Er wordt afgereisd naar Katwijk, waar het gerenommeerde Quick Boys de tegenstander zal zijn.
  voorbeschouwing-quick-boys-huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DTS Ede
  5 sep 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DTS Ede Na de teleurstellende competitieouverture tegen Ajax wacht zaterdag voor Huizen de eerste thuiswedstrijd van het nog prille seizoen. Tegenstander is DTS Ede; deze ploeg promoveerde uit de 1e klasse en is dus voor Huizen een onbekende tegenstander.
  voorbeschouwing-huizen-dts-ede
  Voorbeschouwing Ajax - Huizen
  29 aug 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Ajax - Huizen Met de overwinning in de bekerwedstrijd tegen SDC Putten heeft het eerste elftal van s.v. Huizen de voorbereiding op de competitie afgesloten. In Putten wonnen de Huizers (1-2) maar groots speelden de pupillen van trainer-coach Tijs Schipper zeker niet.
  voorbeschouwing-ajax-huizen