Bericht voor medewerkers en trainers in het bezit van een zogenaamde “tag”.

Voor toegang tot het “lichthok” en “de spelersingang” is vanaf heden een nieuwe tag nodig. Oude cliptags en de zogenaamde druppeltags van DOM zijn inmiddels onbruikbaar geworden. De nieuwe tags - van Windhaus “blueCompact” (zie foto) - worden in bruikleen, en na het ondertekenen van een sleutelovereenkomst verstrekt, tegen betaling van een borg van €20. De borg zal via ClubCollect worden geïnd. Contante borg wordt niet geaccepteerd.

Ter verificatie graag je oude tag en andere in bezit zijnde clubsleutels meenemen.

De uitgifte van de tags en het ondertekenen van de overeenkomst zal plaatsvinden op de club op:
    maandag 27 juli van 19.00 tot 20.00 uur,
    dinsdag 4 augustus van 19.00 tot 20.00 uur
    woensdag 12 augustus van 17.00 tot 18.00 uur.

Vanwege de vakantieperiode worden er vooralsnog geen nieuwe data gepland. Dus zorg dat je er tijdig bij bent!

Uitsluitend in bijzondere gevallen kan gecommuniceerd worden via sleutelbeheer@svhuizen.nl