Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Nieuwe bordsponsor: Sterk in Vloerverwijdering.

  Gepubliceerd op:

  Het is al een tijdje geleden dat wij als sponsorcommissie iets van ons hebben laten horen, maar dat betekent niet dat wij stil zitten! Inmiddels hebben wij een aantal nieuwe sponsoren ontvangen én een aantal sponsoren wederom aan ons weten verbinden.

  Wij beginnen graag met het verwelkomen van een nieuwe bordsponsor: 

  En hoe leuk is het te melden dat deze sponsor door een tip van een trainer van s.v. Huizen zich inmiddels heeft verbonden aan onze club! Wellicht hebben jullie zijn mooie bord al zien hangen, zo niet kijk dan gerust even naar de stellage naast de tribune. Dit opvallende bord is niet te missen!

  Sterk vloerverwijdering is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwijderen van specifiek verlijmde vloeren. Na een lange weg van expertise in plavuizen verwijderen, parketvloer verwijderen, pvc verwijderen, kurkvloer verwijderen, vinyl verwijderen, spaanplaat verwijderen, verlijmd tapijt verwijderen en natuurlijk trapbekleding verwijderen hebben wij nu toch wel na 20 jaar vakmanschap de meest ideale werkwijze uitgevonden en de allerbeste gereedschappen en apparatuur in huis. Als u uw vloeren laat verwijderen via Sterk dan verzekert u zich van dat uw vloeren altijd volgens afspraak worden verwijderd en alle puin en troep netjes zal worden afgevoerd. Ook maken wij altijd vooraf onze prijs zodat u nooit achteraf met meer kosten komt te zitten.

  Benieuwd wat vloerverwijdering Sterk voor jou kan betekenen? Neem gerust even contact op 

  Wij zijn blij met de steun van Sterk Vloerverwijdering en kijken uit na een hele mooie samenwerking!

  Sponsorcommissie s.v. Huizen

  Gerelateerde artikelen

  2 december 2022

  Eemland Reizen nu ook bordsponsor

  29 oktober 2022

  Nieuwe bordsponsor: A.J.Huijgen Transport

  8 oktober 2022

  De Groot Verzekeringen en Hypotheken verlengt sponsorcontract

  3 augustus 2022

  Sponsorovereenkomst Voetbalschool Weber