https://www.svhuizen.nl/mooi-teamwork-jo13-2/n4396c56
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Mooi teamwork Jo13-2
  22 sep 2019
  sv Huizen JO13-2 Ron Hansen
  Jo13-2 goed uit de start blokken.
  mooi-teamwork-jo13-2

  (3-1) 5-2

  Ondanks de niet ideale voorbereiding,donderdag nog 3 zieken en Justin zeker 2 maanden geblesseerd, stond er een gemotiveerd team op het veld vandaag.

  Met twee invallers uit de Jo12-2 Lars en Floris(waarvoor nog bedankt) moest het vandaag dan in de eerste competitie wedstrijd gaan gebeuren.

  Onze spelers waren voor de aftrap behoorlijk onder de indruk van de grote van de spelers van Sporting Almere, maar wie niet sterk is moet slim zijn.

  De wedstrijd ging mooi gelijk op waarbij beide partijen mogelijkheden kregen zonder dat het heel gevaarlijk werd.

  Dan in de 10e minuut een overtreding en een vrije trap voor ons net buiten de 16 en daar hebben we inmiddels een specialist voor genaamd Sven. Een meer dan uitstekende vrije trap en 1-0. Een mooie opsteker en een mooie goal.

  In ons enthousiasme liepen we onszelf vervolgens voorbij en waren de ruimtes tussen de linies veel te groot hierdoor counterde Sporting 10  minuten later naar de 1-1.

  Een mooi moment om te wisselen, omdat nog niet iedereen top fit was. De wissel pakte meteen goed uit balverlies van Sporting en invaller Lars die uit een scrimmage scoorde 2-1.

  Een mooie opsteker waardoor het team opnieuw moed uit putte en hartstochtelijk de aanval zocht. Vlak voor rust werd de inzet beloond een mooie voorzet van Lars op Sven  die prima afrondde 3-1, altijd lekker voorvlak rust een goal maken.

  De 2e helft begon waar de 1e geëindigd was en we kregen een paar grote kansen maar waren niet rustig en beheerst genoeg aan de andere kant gooide Sporting meer fysiek in de strijd en hierdoor maakten zij ook de aansluitingstreffer.

  Onnodig balverlies op het middenveld betekende de 3-2 zouden de jongens het vol gaan houden ?

  Gelukkig kon Sporting het tempo niet lang volhouden en Niek die 2x een redding verrichtte boorde de hoop die ze nog hadden de grond in. Ook een scrimmage voor onze goal waar we met kunst en vliegwerk de bal tot 3x toe van de lijn afhaalde maakte ons sterker en Sporting radeloos.

   Vervolgens kregen we meerdere kansen op de 4-2 , Eens schot van Sven binnen kant paal ,binnenkant paal en er weer uit was het mooiste voorbeeld. Dan met nog 10 minuten op de klok was het Giovanni die de bal vanaf rechts prima voortrok en opnieuw Sven die er als kippen bij was om de 4-2 binnen te schieten mooie goal.

  Daarna nog een hand vol kansen voor Sven, Robert,Lars en Anouar maar hij wilde er niet in. Vlak voor tijd een mooie pass van Robert en opnieuw Sven die de bal meenam en onhoudbaar binnen schoot. 5-2. Daarmee was tevens de eindstand bereikt.

  Mannen van de J0-13-2 ik heb genoten van jullie inzet en de wil om te winnen.Er stond een echt team die wat voor elkaar over heeft. Ik heb ook gezien dat waar we op trainen steeds meer voor komt in de wedstrijd chapeau ! We zijn er nog niet maar zijn op de goede weg.

  Trainer RN

  kleedkamer 1 hoe leuk!