Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Wedstrijdverslagen

  Moeizame herstart: XerxesDZB – Huizen 2-0

  Gepubliceerd op:

  Herstart

  Opnieuw een herstart na een periode van lockdown. Als je alleen nog naar de AH en de Lidl mag van premier Rutte en zijn trawanten, dan krijgt gepensioneerd zijn iets van eenzame opsluiting. Vandaar dat ik met een prettig gevoel van spanning op vrijdagavond mijn mandje in kroop en voor ik de luikjes sloot zo ongeveer mijn hele openingsstukje al in mijn hoofd heb zitten.
  Maar dan zaterdagochtend: WEG!
  Hoe ik ook pieker en peins, mijn fraaie opening is verdwenen als sneeuw voor de spreekwoordelijke zon. Met geen mogelijkheid weet ik me de fraaie volzinnen weer voor de geest te halen die me vannacht nog zo levendig door de geest dwarrelden.
  Vannacht, ja. Zo’n dwaas ben ik dus echt na al die weken van voetballoos afzien.
  Inmiddels heeft de KNVB al een nieuw wedstrijdprogramma samengesteld waaruit de districtsbeker verwijderd is om ruimte te scheppen voor het afmaken van de reguliere competitie en waarin we volgende week zaterdag dus mogen beginnen met het staartje van die afgebroken wedstrijd tegen WNC. Enerzijds jammer natuurlijk van die districtsbeker, maar beter dan het alternatief dat dreigde: een halve competitie aangevuld met een stel nacompetities om de promotie en degradatie te kunnen regelen. Maar goed, enerzijds geeft dat dus het nadeel dat Huizen de kortste weg naar Europees voetbal in rook ziet opgaan, maar anderzijds blijven we gewoon nóg een jaar lang bekerhouder! Het lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden dat Huizen met een overtuigende overwinning die districtsbeker pakte tegen Fortuna Wormerveer. Als ik het verslag van destijds nog even doorkijk komen mooie herinneringen bij me boven als ik namen als Wouter Bonke, Danny Benning, Olivier Blaauw, Aron Klaassen, Renee Troost en Zakaria El Biyar voorbij zie trekken. En natuurlijk die heerlijke cult-keeper: Wilco Mackaay. En dan hebben we het toch ‘maar’ over juni 2019. Hoe vergankelijk is voetbal dan in het oog van de storm des tijds…
  Zaterdagochtend 2022 dan weer: de tas wordt gecheckt, nieuwe vulling in de vulpen, zit ie na al die tijd niet verstopt met uitgedroogde inkt? Zijn de batterijtjes van de recorder niet leeg gelopen? Nieuwe lading Snickers in het zijvakje, schrijfblokje ok? Twee, drie keer kijk ik het allemaal na en dan mag ik na het traditionele bezoekje aan de markt op pad richting Rotterdam. Het leven lijkt weer z’n vertrouwde gangetje te hernemen.
  De fraaie kantine van het roemruchte XerxesDZB is opgetuigd met grote portretten van legendarische voetballers die ooit het Xerxes-shirt om de schouders hadden. En met een historie die nog vier jaar verder reikt dan die van plaatsgenoot Feyenoord zijn dat er nogal wat: Leo Beenhakker, Royston Drenthe, Jan Everse, Ab Fafié, Willem van Hanegem, Nol Heijerman, Nico Jalink, Michiel Kramer, Coen Moulijn, Eddy Treijtel en uiteraard voetballegende Faas Wilkes, naar wie men het fraaie sportpark heeft vernoemd. Het is een beetje of je een voetbalmuseum binnenstapt…
  In de opstelling die me bereidwillig wordt aangereikt kom ik echter nog weinig namen tegen die me belletjes doen rinkelen.
  Op de tribune spelen een stel prachtige dreumesen met een bal. Met de afgunst van een stramme zevenenzestigjarige bekijk ik de onvermoeibare souplesse waarmee ze de tribune op en neer rennen. Het is een vertederend plaatje, zoveel levenslust en energie. Afgaande op de prachtige krullenbol van één van de dreumesen vermoed ik zomaar dat dit een nieuwe loot aan de stamboom van de Da Pina’s zou kunnen betreffen. Het broertje zie ik even later over het veld rennen als pupil van de week. Via de binnenkant van de paal laat hij Jaime Hensen kansloos. ‘n Talentje! Wellicht dat die over een jaartje of twintig ook daar aan het plafond prijkt!

  De draad weer oppakken

  Na al die weken zonder competitie en ook die beperkte trainingsmogelijkheden is het de vraag of we de draad van voor de coronastop weer op weten te pakken. Huizen verschijnt in nagenoeg de sterkste opstelling tussen de lijnen. En dat oppakken van die draad lijkt dan ook zomaar het geval: Huizen speelt als vanouds: combineert, zet druk en al in de derde minuut is het Timo Vos die zich in kansrijke positie sprint. Met alleen doelman Ferry Hagendijk nog voor zich, maar wel wat schuin voor de goal haalt hij enthousiast uit. Een goede kans, maar het schot mist alle richting en Hagendijk kan opgelucht adem halen. Maar het begin is er!
  Huizen blijft aandringen, XerxesDZB is echter een degelijke ploeg en ‘n volwaardig tegenstander. Heel even is het bibberen voor de Rotterdammers als een lekker lopende aanval met een halve omhaal wordt afgesloten. De bal kaatst via de paal het veld weer in, maar aangezien de grensrechter al met zijn vlag omhoog stond was het de vraag of de scheidsrechter van dienst een eventuele treffer zou hebben goedgekeurd.
  Aan onze kant staat Maarten Boot te vlaggen en bij een aantal scherpe counters van XerxesDZB is hij alert en vlagt de scherp staande spitsen een paar keer af. Dat roept wat wrevel op in het veld. Dan klinkt echter van de Rotterdamse bank iemand van de staf: “Jawel! Het is wéér waar! Beter opletten!” Keurig, die hand in eigen boezem! Dat zouden trainers vaker moeten doen. Ik denk dat het voetbal daar uiteindelijk bij gebaat is en ook beter van wordt.
  Al met al is Huizen wel dreigend en is dan wel al een tweetal keren dicht bij de openingstreffer geweest, maar op de keper beschouwd heeft doelman Hagendijk zich toch nog steeds niet bovenmatig hoeven inspannen.
  Met een goed kwartier op de klok breekt Frank van den Bosch door de hechte Rotterdamse defensie. Zijn dribbel voert hem min of meer voor het doel van Hagendijk langs en een kans die de honderd procent zeker dicht benadert ontstaat. Hagendijk is echter op zijn hoede en pareert de inzet van onze kleine middenvelder bekwaam. De aanval gaat door en dan belandt de bal zomaar opnieuw op de paal. Aanvallend heeft Huizen niet echt een engeltje op de schouder…
  Aan de andere kant is het vooral Xerxes’ linkerflank die voor gevaar zorgt. Eugunio Leerdam en Soufian de Koning zetten vaak goed door en als de bal dan bij de tweede paal belandt wordt er dan te weinig mee gedaan. Eén keer mag Jaime Hensen een zwakke inzet vlak naast de paal oppakken en andere hobbelt gevaarloos naast.
  In de twintigste minuut neemt Davy van de Biessen de bal echter in een fraaie volley op de slof. Weer mag Hensen aan de bak om het gevaar onschadelijk te maken. De speldenprikjes en vooral de manier waarop ze tot stand wisten te komen hebben iets van een benzinemeter die de ‘E’ gevaarlijk nadert en het rode lampje doet knipperen…

  Treffers

  Opnieuw mag Hensen zich onderscheiden als een diepe bal de gretig aanstormende spitsen van XerxesDZB dreigt te bereiken. Jaime is alert en heel gewaagd controleert hij buiten zijn strafschopgebied de bal op de borst en weet zo het gevaar te bezweren.
  Opnieuw een zwakke inzet na een volgende opening over de flank. Nu is het Lady Da Pina die het vuur op Hensen opent. Het waarschuwingslampje begint harder te knipperen…
  Nadat Davy van de Biessen het veld heeft verlaten voor Quincy Oosterom en Sebastian van Kammen een vrijetrap gekeerd zag worden door de XerxesDZB-muur, is het dan toch raak voor de thuisclub. Slordig verdedigen zet Nick Slotboom alleen voor de uitkomende Hensen. Met een bekeken lob wipt Slotboom de bal over onze doelman heen en vol afgrijzen zien we de bal in het verlaten doel stuiteren. De 1-0 kwam wel letterlijk uit de lucht vallen, helemaal onverwacht was het toch ook weer niet gezien de eerdere mogelijkheden die XerxesDZB al had laten liggen.
  Maar de gifbeker is nog niet leeg voor Huizen! Lady Da Pina staat aan de basis van een fraaie combinatie over Xerxes’ rechterflank deze keer. De bal gaat via Harold Vrolijk naar Eugunio Leerdam die met een streep de rechterhoek naast Hensen vindt. Geen schijn van kans voor onze dapper duikende doelman en 2-0 waarbij de eerder door Huizen gemiste kansen zich dus nadrukkelijk doen gelden…
  Op weg naar de rust herpakt Huizen zich wat. Een bal gaat voorlangs en wordt opnieuw ingebracht. De bal komt voor de voeten van Theo Visser die zich niet bedenkt en verwoestend uithaalt. Hagendijk waagt er de vingertoppen aan en weet zo de bal rakelings over de lat te sturen. Opnieuw een corner voor Huizen en opnieuw weet men daar dus geen gevaar mee te stichten. Het lijkt wel een beetje aan een ‘plan’ te ontbreken: bal voor zwiepen en dan maar hopen dat er iemand wat mee kan.
  Op slag van rust een huzarenstukje van Orlando Stewart die in de eigen defensie aan een indrukwekkende slalom begint en er mee weg komt. Daar gaat mijn voetbalhart sneller van kloppen. Stewart moest zijn fraaie actie helaas wel met een blessure bekopen en met het rustsignaal aanstaande verdwijnt Stewart alvast naar de kleedkamer en speelt XerxesDZB de resterende minuten met tien man uit.

  Rust

  Huizen weet daar niet van te profiteren en dus leveren die drie noodlottige minuten meteen de ruststand op. Een wat geflatteerde ruststand, want voetballend was Huizen zeker niet de mindere. Min of meer kon je stellen dat we een lesje effectiviteit kregen, want Huizen domineerde licht in grote delen van deze eerste helft.
  Op het veld gaat de bal soepeltjes rond onder de reserves en het lijkt erop dat coach Klein ook deze wedstrijd toch weer aangrijpt om vooral speelminuten door de hele selectie te laten maken.

  Wissels

  En die wissels komen dan ook: Remco Helms, Denis Lamme, Felitciano Zschusschen en Delano Paskald maken hun opwachting bij de aftrap van deze tweede helft. Bij XerxesDZB zien we helaas die onfortuinlijke Orlando Stewart niet meer terug.
  Meteen kiest Huizen de aanval. De eerste golf strandt echter opnieuw in het zicht van de haven en kort daarna stijgt een puntertje van Sebastian van Kammen na een rommelige aanval tot ruim over de kruising naast doelman Hagendijk.
  Huizen blijft drukken en de hard werkende Dubbeldam zet de bal goed voor. Onrustig wordt de bal corner gekopt door de XerxesDZB-defensie en opnieuw komt de bal uit die corner voor. De bal lijkt haast wel vanzelf binnen te dwarrelen. Als dan ook Jeroen Lamme nog bij de tweede paal opduikt en er de blonde kuif tegen drukt, springt zijn moeder naast me al juichend van haar stoeltje. Opnieuw gaat de bal helaas naast. Het lijkt wel of Huizen vandaag niet mág scoren! Dit is al de derde honderd procents kans die we hier laten liggen. Nee, de scherpte voorin ontbreekt nog nadrukkelijk.
  Maar doelman Hagendijk krijgt nog volop de kans zich te onderscheiden. Hij doet dat met verve als hij vijf minuten na rust de bal fraai uit de hoek bokst op een goede inzet van Lennart Dubbeldam. Het levert opnieuw een serie van twee corners op die verder weer niets opleveren.
  Ook coach Rietberg van XerxesDZB trekt dan een blik wissels open en Sjacco Meijer, Davy van de Biessen, Romi Bo Mulder en Burak Dogan komen in het veld voor Harold Vrolijk, Eugunio Leerdam, Kai Fens en Raoul Gangadin. Het is en blijft natuurlijk toch een oefenwedstrijd!

  Status Quo

  Veel verandert er niet aan de status quo van de wedstrijd: Huizen blijft de aanval zoeken om de stand en dragelijker aanzien te geven, XerxesDZB houdt gedisciplineerd tegen en zoekt waar mogelijk de counter.
  Zo’n counter zien we dan in de 53e minuut als Hensen opnieuw ver zijn goal uit moet om een diepe bal weg te werken voor de XerxesDZB-spitsen er iets mee aan kunnen vangen. Opnieuw komt Hensen als overwinnaar uit de strijd.
  Onze nieuwe aanwinst (het wachten is alleen nog op de goedkeuring van de overschrijving door de KNVB) Felitciano Zschusschen onderscheidt zich op de vleugel. Hoge handelingssnelheid en fysiek sterk. Dat laat hij zien en breekt goed door en de bal aflegt op Denis Lamme. De schuiver oogt scherp en gevaarlijk maar mist het doel op centimeters. Aan de andere kant moet Jaime Hensen weer ver zijn doel uit. Deze keer is het net niet op tijd en moet hij aan de zijlijn een grondduel uitvechten dat uiteindelijk een inworp voor de XerxesDZB-aanvaller en bij Jaime wat hartkloppingen oplevert.
  Opnieuw Felitciano Zschusschen die een goede actie naar binnen maakt en een vlammend schot loslaat. Ook hier ontbrak echter de juiste richting nog aan en daardoor wist Hagendijk zijn schone lakentje schoon te houden.
  Een koddig moment als Delano Paskald (degelijke wedstrijd) de bal op de rug van de diep sprintende Laurens Kooij legt. Teleurgesteld staakt Kooij zijn loopactie om vervolgens te constateren dat de bal keurig binnen de lijnen blijft! En dus hervat Kooij zijn loopactie waarbij niets zijn blessure van voor de coronastop nog deed herinneren. Dat is alvast een positieve ontwikkeling waarbij de woorden van Cruijff in gedachten springen: elk nadeel heb z’n voordeel… De gedwongen stop heeft hem ruim de gelegenheid gegeven om te revalideren.
  De rush van Kooij vormt de aanzet tot opnieuw druk van Huizen. Een schot van Zschusschen levert opnieuw een corner op. De Huizer corners waren echter zonder uitzondering eitje voor de Rotterdamse defensie en daar maakte deze dus helaas ook geen uitzondering op.
  Goed werk van Kooij als hij een breedtepass van XerxesDZB onderschept en er als een haas vandoor gaat. Opnieuw verschijnt er een groen-geel-shirt in kansrijke positie voor doelman Hagendijk en weer levert het geen treffer op: het schot van Kooij gaat rakelings aan de verre paal voorbij en daarmee laat Huizen haar laatste kans liggen om nog iets aan de stand te doen. Lichtelijk teleurgesteld gaan we dan ook richting kleedkamers. Goed gespeeld, nooo points…

  Arnold Klein

  “Ik heb het er met de groep ook over gehad dat we na de winterstop gewoon toch weer met een schone lei moeten beginnen,” verklaart Klein als ik hem na de wedstrijd vraag hoe de hervatting van dit seizoen is bevallen. “Als je kijkt naar deze eerste echte trainingsweek dan zie je dat de coronastop toch wel wat gedaan heeft. Veel spelers zijn toch wel wat teruggevallen in hun balgevoel en dat zag ik vandaag ook weer terugkomen. We moeten nadrukkelijk weer in een bepaald ritme zien te komen en die flow waarin we voor de stop zaten moeten we weer terug zien te vinden. Het belangrijkste van vandaag was dan ook dat we gewoon weer eens een wedstrijd hebben kunnen spelen. Een wedstrijd waarin veel spelers gewoon weer minimaal vijfenveertig minuten hebben gespeeld en weer een beetje in hun ritme hebben kunnen komen. XerxesDZB is gewoon een goede ploeg om mee te beginnen en het was dan ook een leuke echt vriendschappelijke wedstrijd waar beide ploegen wat aan gehad hebben.
  We hadden natuurlijk zelf in de eerste helft al die 0-1 moeten maken, we hadden zeker drie kansen om die openingstreffer te maken. Die momenten voor de winterstop waarin je zag dat alles klopte, daar zie je nu van dat we daar nog weer wat aan moeten werken om dat weer terug te krijgen. Dat heeft te maken met hoe je positioneel staat en een stuk fitheid. Maar goed, als je naar de tweede helft kijkt dan ben je voor mijn gevoel gewoon heer en meester geweest en hadden we gewoon volledig grip op hun spel. En daar moet je eigenlijk ook gewoon uit kunnen scoren, we kregen die tweede helft daar meer dan genoeg mogelijkheden toe. Zoals gezegd: het belangrijkste is dat de meeste jongens gewoon weer vijfenveertig tot zestig minuten in de benen hebben.”
  Jullie zijn in de winterstop naar Spanje geweest voor een kort trainingskamp. Hoe is dat bevallen?
  “Ja, een prima trainingskamp. Als je ook daarin kijkt hoe de discipline binnen de groep daarin aanwezig was, dat stemt tot tevredenheid. Daardoor konden wij als staf ook een plezierig trainingskamp beleven zonder dat we als een soort BOA’s op moesten treden om de zaak in het gareel te houden.
  We hebben daar geen wedstrijd gespeeld. De kunstgrasmat was daar zo mogelijk nog slechter als de matten die we hier in Nederland vaak tegenkomen. De kans op blessures was daardoor wat te zeer aanwezig. We hebben lekker veel activiteiten op het strand kunnen doen, lekker voetvolley en zo.”
  Zoals het er nu naar uitziet behoud je een groot deel van je selectiekern voor komend seizoen. Ik neem aan dat dat een bewust keuze is…
  “Jazeker! Ook voor mezelf, ik wilde wel bij Huizen blijven, maar ik wilde wel een perspectief zien voor wat betreft de lijn die we met de club zijn ingestart. Daar hoort dan ook een goed deel van deze groep bij. We zijn met z’n allen goed op weg, maar dat was vóór de winterstop en nu na de winterstop moet alles weer opnieuw op weg gezet worden. Ik zie hier nog steeds een jonge, gretige en energieke groep die positief naar elkaar is. Maar ik denk niet dat we de ‘beste’ ploeg uit de afdeling hebben en we kunnen geen wedstrijd verzaken zonder dat we daar de consequenties voor gepresenteerd krijgen. Elke week moet je het blijven brengen en daar moet ik toch steeds op blijven hameren. We willen zo lang mogelijk meedoen. De ploeg met de langste adem zal er uiteindelijk met de prijs vandoor gaan…”

  Felitciano Zschusschen

  Uiteraard kies ik voor vandaag onze nieuwste aanwinst om even apart te nemen voor een gesprekje. Hij liet al een positieve indruk op me achter: snel, doortastend, fysiek sterk…
  Hoever ben jij met Huizen?
  “Met Huizen ben ik rond, de KNVB moet de overschrijving nog goedkeuren, maar met Huizen zelf ben ik rond!”
  En hoever is Huizen? Jij kunt daar als ‘buitenstaander’ en gelauwerde prof wellicht wel iets van zeggen?
  “Ik zie heel veel jongens die hongerig zijn en ik denk dat dat alleen maar goed is. De jongens zijn er op gebrand om naar de hoofdklasse door te stoten en ook de club heeft die ambitie uitgesproken en wil dat ook uitstralen. Vandaag hebben we dan verloren, maar we moeten gewoon nog even weer in het ritme komen. Ik persoonlijk moet weer helemaal fit worden en de jongens moeten mij eerst wat beter leren kennen qua speelwijze en dan gaat het straks vanzelf wel goed komen.”
  Ik herkende wel meteen de voetballer in jou: hoge handelingssnelheid, ballen snel in één keer doorspelen…
  “Wat leuk dat u dat opvalt! Ik probeer altijd gewoon mijn eigen spel te spelen, zo snel mogelijk te handelen en op zo hoog mogelijk niveau vooruit te denken. Zoals ik op hoger niveau heb gedacht zo moet ik ook hier denken en meegeven aan de jongens. Ik probeer dat op de training ook mee te geven dat je het jezelf makkelijker maakt als je iets sneller handelt, sneller speelt. Dan blijf je makkelijker uit de duels en word je effectiever en vermijd je moeilijke situaties. Als je eerste aanname goed is kan je zorgen dat je de bal gespeeld hebt voor je tegenstander er aan te pas kan komen. Vooruitdenken, van tevoren weten wat je straks wilt gaan doen, dat zijn van die kleine dingen die ik probeer mee te geven aan de groep. De jongens zijn heel leergierig en gretig. Ze ‘hoeven’ natuurlijk niet te luisteren, ik probeer gewoon mijn ervaring met hen te delen en ik heb dar een goed gevoel over. Ik ben blij dat ik hier bij de groep aangesloten ben.
  Mijn carrière is er een van pieken en dalen. Je weet hoe het gaat in het voetbal: sommigen redden het en ik redde het dus net niet. Ik heb met jongens als Dusan Tadic en Leroy Fer gespeeld en die ervaring neem ik natuurlijk wel mee. Ik weet wat ik kan brengen voor Huizen en ik moet alleen nog wat fitter worden, maar dat is een kwestie van tijd.”
  Hoe ben je zo bij Huizen terecht gekomen?
  “Ik speelde bij VVSB, maar ik werk bij defensie en door mijn wisselende diensten werd dat steeds moeilijker te combineren met het trainen. Het was bijna een uur rijden. Ik kwam na de training soms pas om half twaalf thuis en dan ging de wekker weer om vijf uur. Dat brak me op en dat kon ik niet echt meer opbrengen en daarom wilde ik dichter bij huis spelen. Ik woon in Hilversum en had met Huizen een goed gevoel uit de gesprekken overgehouden, dus was de keuze snel gemaakt. Ik voel me hier ook eigenlijk meteen al thuis, er is veel humor in de groep en daar houd ik wel van. De sfeer is goed, gewoon een leuk team. Mijn ambitie hier is net als de rest: de hoofdklasse proberen te halen en uiteraard eerst zelf helemaal weer fit worden…”
  Fit worden? Je hebt het maar steeds over fit worden, maar je ziet er perfect afgetraind uit. Ik vind je er beter uitzien dan Ihattaren!
  “Hahaha! Ja, maar een wedstrijd spelen is heel wat anders dan alleen trainen, hoor. Mijn ‘inhoud’ - mijn conditie - is nog niet helemaal zoals ik die wil, hoor! Je bent als voetballer constant bezig met loopacties en daar moet je wel honderd procent fit en ‘ready’ voor zijn. En daar moet ik echt nog even aan werken en ben ik nu mee bezig.”

  Apenstaartjes kijk op de zaak

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zaterdag moeten we dat staartje wedstrijd tegen tien man van WNC afmaken. Onderschatting ligt met die 4-1 stand en met een man meer natuurlijk op de loer, maar we mogen er redelijkheidshalve toch wel vanuit gaan dat we daar de eerste periode definitief over de streep zullen gaan trekken.
  Vandaag dus de eerste confrontatie na de corona– cq. winterstop. Een nederlaag waar ik toch wel een zuur randje aan proefde. Huizen speelde best goed, maar die hatelijke nul zit me dwars. Ik hoop dat dat een kwestie van gebrek aan scherpte zal blijken dat zo vaak de kop op steekt in vriendschappelijke ontmoetingen.
  Het weinige positieve nieuws dat me tijdens de crisisweken bereikte, was vooral het verlengen van een goed deel van de spelerskern en ook dat van onze hoofdcoach. Een goede zaak waarvoor ik onze TC alle lof wil toezwaaien. Arnold Klein is met een gedegen traject bezig dat ons uiteindelijk naar de hoofdklasse zal moeten leiden. Met de eerste periode, waarmee ik nu dan toch maar vast het noodlot tart door daar een voorschotje op te nemen, heeft hij daar alvast een eerste stap mee gezet. Overtuigend was de titel echter nog niet, want pas op het laatste nippertje lieten onze buren die titel hen door de vingers glippen en wierpen ze die daarmee Huizen in de schoot. Er zal dus best nog het een en ander aan die uitgezette lijn gesleuteld moeten worden voor de tap weer volop open kan aan onze kant van de Wolfskamer.
  Het nieuwe programma zal niet lang meer op zich laten wachten. Met de huidige besmettingscijfers zal het er echter om spannen in hoeverre alle wedstrijden ook werkelijk doorgang zullen kunnen gaan vinden. Het is dus allerminst nog zeker dat deze competitie nu ook daadwerkelijk uitgespeeld zal gaan worden. Duimen en hopen is het enige dat we hier kunnen.
  De kop is er in ieder geval weer af en de hoop op een goed vervolg is zeker nog levend. Ik hoop u allen zaterdag dan ook weer in groten getale op de Wolfskamer te mogen begroeten als we in het restant van Huizen-WNC de eerste periodetitel binnen moeten zien te slepen. Een welverdiende beloning voor een hoopvolle eerste seizoenshelft!
   

  Op- en aanmerkingen, aanvullingen en correcties als altijd van harte welkom via: 
  ron apenstaartje rtpsoftware punt NL

  Gerelateerde artikelen