Laren gewoon te sterk
    18 nov 2018
    laren-gewoon-te-sterk
    Elk voordeel heb z`n nadeel
    11 nov 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    Een bekende gevleugelde uitspraak van een van de grootste voetballers.
    elk-voordeel-heb-z-n-nadeel
    Matige wedstrijd Jo15-2
    4 nov 2018
    Bvv`31 pakt verdiend een punt
    matige-wedstrijd-jo15-2
    Met de hakken over de sloot
    28 okt 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    Je hebt van die wedstrijden dat niets lijkt te lukken.
    met-de-hakken-over-de-sloot

Jo15-1 -  Jo15-2 (1-2) 2-3

Je hebt van die wedstrijden dat niets lijkt te lukken, maar als het achteraf je slechtste wedstrijd van het seizoen blijkt te zijn en je wint hem wel heb je in ieder geval het geluk aan je zijde.

Vooraf was er al een ietwat uitgelaten stemming bij sommige spelers vandaag stond namelijk de wedstrijd tegen het laag geklasseerde TOV op het programma. Ondanks de waarschuwing voor onderschatting starten we de wedstrijd bar slecht.

Een totaal ongevaarlijke situatie, met een miscommunicatie tussen verdediger en keeper, bezorgde TOV de goal op een presenteer blaadje 1-0 en dat na 4 minuten spelen.

Op dat moment denk je als coach nu zullen ze wel wakker zijn maar niet bleek minder waar. Er werd ongeconcentreerd gespeeld met veel foutieve passes en keuzes. Hierdoor hielpen we het zeker niet slecht voetballende TOV meer en meer de wedstrijd in te groeien.

Een paar keer kwamen we goed weg omdat de echte klasse ook bij TOV voorin ontbrak. Zelf kregen we een paar opgelegde kansen die slordig uitgespeeld werden en het zelfvertrouwen groeide bij TOV met de minuut.

Na 20 minuten spelen gingen we wisselen en dat gaf even een impuls  en met een mooie individuele actie scoorde Ramon de gelijkmaker in de 24e minuut 1-1 .

Op slag van rust eindelijk een goed lopende aanval een mooie combinatie op links met een prima voorzet van Jeremija en Sonny die bij de tweede paal de bal binnen kopte 1-2.

In de rust waren de jongens eensluidend het er over eens dat het voetbalend niet goed was en dat we beter konden en moesten. Door wat kleine blessures moest echter weer het een en ander in de opstelling omgegooid worden.

De tweede helft liet een iets beter Huizen zien maar TOV was minstens gelijkwaardig en kreeg ook mogelijkheden.

Onze opbouw verliep redelijk maar strandde meestal bij de eindpass. In de 52e minuut dan toch de 1-3 , Mert die eindelijk ontsnapte aan zijn directe tegenstander een prima voorzet gaf en Pierce die prima voor zijn man kwam.

Op dat moment denk je de buit is binnen en nu kunnen we de score verder uitbouwen maar blijkbaar dachten veel van onze spelers ook zo en stopte we met lopen en voetballen. Sommigen dachten ik verdedig niet meer mee of vonden dat ze nu wel fifa19 acties konden maken. Tov bleef echter gewoon volharden en dat betaalde zich in de 62e minuut uit  2-3 na weer totaal onnodig balverlies.

Opnieuw liepen we achter de feiten aan en waar we vorige week juist op dat moment een tandje bij zetten lieten veel spelers het nu afweten. Het gevolg was dat we steeds verder onder druk kwamen achterin. De druk nam zelf zo toe dat in de 74e minuut( scheidsrechter had geen Omega uurwerk) we, opnieuw na dom balverlies op het middenveld, een terechte penalty tegen kregen na een charge van achteren. Gelukkig voor onze verdediger had de scheidsrechter geen kaarten op zak.

Ik kon echter leven met het feit dat een gelijkspel ,gezien het spelbeeld , wel terecht zou zijn. Keeper Niels dacht hier echter heel anders over en met een geweldige duik tikte hij de niet slecht geschoten penalty uit de linker hoek Klasse.

Mannen van de Jo15-2  ik hoop dat jullie vandaag een aantal zaken geleerd hebben denk hierbij aan instelling, je speelt in een team en de teamprestatie is belangrijker dan de individuele prestatie, voetbal afspraken zijn er niet voor niets.En misschien wel de belangrijkste voetballen is meer dan tegen een bal schoppen. Zorg ervoor dat voetballen geen voet balen wordt.

Volgende week tegen BVV'31 een revange mogelijkheid.

Bekerthriller 15-2
    21 okt 2018
    Vandaag de bekerwedstrijd tussen de nr 1 en 2 van de poule
    bekerthriller-15-2
    Solide overwinning Jo15-2
    14 okt 2018
    Opnieuw tegen Wasmeer
    solide-overwinning-jo15-2
    Bij de buren is het gras zeker niet groener.
    7 okt 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    De derby stond weer op het programma
    bij-de-buren-is-het-gras-zeker-niet-groener
    Nog niet goed genoeg
    1 okt 2018
    Opnieuw tegen s`Graveland
    nog-niet-goed-genoeg
    Knappe overwinning Jo15-2 op BFC
    23 sep 2018
    De eerste echte krachtmeting
    knappe-overwinning-jo15-2-op-bfc
    Nipte zege Jo15-2
    16 sep 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    Het kan niet altijd top zijn.
    nipte-zege-jo15-2
    Een goed begin is het halve werk
    9 sep 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019