Hier komen de verslagen van Huizen JO15-2. Bent u leider of betrokkene bij Huizen JO15-2 en wilt u dit deel van de website beheren? Neem contact op via website@svhuizen.nl.

Vandaag tegen Hoogland de nr 5 op de ranglijst, slechts 1 plek onder ons, dus was ons er alles aangelegen om de 3 punten te pakken.

Hoogland is wel vaak een tegenstander waar we moeite mee hebben dus eenvoudig zou het niet worden.

We begonnen redelijk aan het duel maar creëerden weinig om de tegenstander onze wil op te leggen. Gaandeweg werd Hoogland ook brutaler en gevaarlijker maar ook zij creëerden weinig. Zo speelde de wedstrijd zich vooral op het middenveld af helaas wisten we nauwelijks duels te winnen en dus hadden we ook te weinig lang bal bezit om een goede aanval op te zetten.

We kregen 2 grote mogelijkheden maar die werden slecht benut gewoon niet scherp genoeg vandaag.

Conclusie van de 1e helft was dan ook te weinig duels gewonnen, slordige passing en te weinig beweging zonder bal

0-0 was dan op dat moment terecht.

In de 2e helft weinig beter spel van onze zijde te gehaast , verkeerde keuzes en het handjevolle voorzetten werden door de spitsen niet op waarde geschat. Hoogland kreeg maar liefst drie grote mogelijkheden Bal van de lijn gered door Tobias, knappe redding Niels en een vrije trap op de lat.

Deze wedstrijd verdiende ook geen winnaar vandaag daar was het spel gewoonweg niet goed genoeg voor het leek alsof men niet wilde winnen. Positief is dan wel weer dat we (met wat geluk) weer de 0 hebben gehouden en nog steeds ongeslagen zijn. Volgende week tegen de buren moet het dan maar echt gebeuren.

teleurstellend-gelijkspel