Hier komen de verslagen van Huizen JO15-2. Bent u leider of betrokkene bij Huizen JO15-2 en wilt u dit deel van de website beheren? Neem contact op via website@svhuizen.nl.

Met een zuiderzeestorm dwars over het veld traden we vandaag aan tegen Hees JO15-1. Met een competitie waarin we regelmatig JO15-1 elftallen tegen komen weten de spelers inmiddels dat deze fysiek en op snelheid ons vaak de baas zijn en we dus uit een ander vaatje moeten tappen.

Na een eerste 10 rommelige en nerveuze minuten kregen we de eerste kans via Sonny , een mooie steekpass van Ramon maar de kracht bij het schot ontbrak. Daarna opnieuw veel kansen voor ons maar Owen , Tobias ,Sonny en Mert hadden het vizier niet op scherp staan.

We bleven de bovenliggende partij en af en toe zag ik het getrainde terug in de wedstrijd alleen het scoren ontbrak.

Ook twee mooie afstand schoten van Ramon (beide op de lat) hadden meer verdiend. En zo tikte de tijd verder en dan bekruipt me vaak het gevoel dat een domme fout weleens een onterechte tegen goal kan opleveren. Zo gingen we rusten zonder dat  onze keeper Niels ook maar iets te doen had gehad maar het wel nog gewoon 0-0 stond.

In de rust benadrukt dat vooral de passing zuiverder moest en we niet de lange bal moesten spelen.

In de 2e helft een zelfde beeld Huizen de beter voetballende partij en Hees dat met man en macht stond te verdedigen.

Dan toch eindelijk de dik verdiende 1-0 ,Thijmen die de bal ontfutselde aan een tegenstander inleverde bij Ramon die een prachtige steekbal gaf op de goed vrij lopende Mert, die zich geen seconde bedacht en uithaalde .Aanval zoals ik ze graag zie en prima uitgevoerd door de jongens.

Je hoopt dan als trainer dat dit bevrijdend zal werken en er meer gaan vallen maar opnieuw lieten we veel mogelijkheden onbenut en dan is 1-0 een magere voorsprong.

Met nog 10 minuten op de klok de zoveelste hoekschop Sonny gaf hem goed voor en de bal viel voor de voeten van Owen die hard maar beheerst uithaalde 2-0. Lekker. Daarna zakte de wedstrijd een beetje in maar kregen we nog een penalty na een overtreding op Pierce. Onze vaste penalty nemer Sonny schaarde zich achter de bal en ondanks dat hij hem niet slecht inschoot redde de prima keeper van Hees uitstekend. Vlak hierna werd er afgefloten en waren de 3 punten weer binnen.

Jongens van 15-2 we zijn er nog niet maar zijn op de goede weg. Volgende week koploper Laren 15-1 die kennen we nog en dat zal zeker geen eenvoudige wedstrijd worden blijf fit en dan maken we zeker een kans zaterdag.

grt Ron(do)

degelijke-overwinning-jo15-2