https://www.svhuizen.nl/keurige-bekerzege-hierden-huizen-0-2/n4373c168
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Keurige bekerzege: Hierden - Huizen 0-2
  31 aug 2019
  Ron Tuijnman
  Nu een echte eerste klasser als tegenstander en ook nog in een wedstrijd ‘om het echie’. Een ideaal moment om een eerste balans op te maken van de staat van paraatheid van onze mannen…
  keurige-bekerzege-hierden-huizen-0-2

  Haastige spoed
  Voor mij begint de voorbereiding voor het apenstaartje eigenlijk al op zaterdagochtend op de markt. Door diverse zaken en deadlines was ik echter druk in de weer met die andere zaken en had dan ook in mijn hoofd zitten dat we thuis voor de beker zouden moeten. Eenmaal aangefietst op de Wolfskamer valt mij het ontbreken van toegangscontrole al op en zit de bestuurskamer op slot. En dan voel ik nattigheid. Nattigheid die vanuit mijn haargrens mijn rug op sijpelt, en dan niet alleen van de warmte… Mijn telefoon leert me dat we tegen Hierden moeten, IN Hierden…
  En dus spoorslags op de fiets terug naar huis om de auto te pakken en op weg naar Hierden. Geen idéé waar dat ligt, al zou blijken dat ik zonder hem op te merken die afslag al tientallen malen voorbij ben gedenderd.
  Met minimaal een dozijn overtredingen van de wegenverkeerswet ben ik gelukkig toch nog ruim op tijd in Hierden waar deze eersteklasser een fraai complex bewoont.
  Niet alleen het complex, maar ook de ontvangst is meer dan hoofdklassewaardig: namen en rugnummers worden me zonder problemen ter hand gesteld, evenals een heerlijke fles frisdrank. Dit doet oude tijden herleven, zaaalig!
  Die namenlijsten vertellen me dat Brian Willemse vandaag de plek onder de lat in zal gaan nemen. Daarvoor teken ik dan zonder nadenken Kroeze, Lamme, Krux en Kogeldans op mijn papiertje. Ook het middenrif grabbel ik simpel uit de lijst: Martina, Van Kammen en Lo-Asioe. Dennis Lamme ontbreekt helaas vanwege ziekte, waar ik verder van de AVG niet dieper op in mag gaan…. Medische gegevens en zo…
  Maar dan de voorhoede: Knul en Van Waveren ontbreken nog steeds en dus probeer ik met de resterende basisspelers een slagvaardige voorhoede samen te stellen. Ik zet in eerste instantie Dani Schmitz in de spits: balvaardig, snel, brutaal en zelfverzekerd. Op zich wel kwaliteiten die ik graag in een spits terugzie. Dan lijken me Van der Veldt en Blaauw logische invulling voor de flanken. Het zou me echter niet verbazen als Klein er toch voor kiest één van deze twee naar de spits te dirigeren en dat Schmitz toch van de flank gaat opereren.
  Bij de tegenstanders geen namen die me iets zeggen en dus vraag ik aan de bestuursleden of Hierden compleet is. Alleen de reguliere aanvoerder ontbreekt en dat lijkt me toch wel een aderlating. Meestal kies je immers niet de sukkel van de week als aanvoerder van je team.
  Een eersteklasser dus, ingedeeld in poule D, een op papier dus gelijkwaardig opponent en dus een mooie graadmeter voor de staat van paraatheid van onze hoofdmacht.
  Dertig graden tikt de thermometer aan en dat is dus aangenamer voor de toeschouwers dan voor de spelers. Sportpark Mheenzicht is roezemoezig gezellig, maar op de fraaie tribune zijn nog plaatsjes zat vrij -zoals twee van onze harde kernsupporters nog zouden merken toen ze gemoedelijk een biertje langs de lijn wilden nuttigen en door de speaker naar de tribune werden verwezen. Ook een poging net te doen of het 0,0%-bier was mondde tot grote hilariteit van de aanwezigen uit in de opmerking ‘dat ie aan zijn gezicht kon zien dat het geen alcoholvrij bier was…’ En dus werd er netjes plaatsgenomen op de tribune tot het biertje zijn weg had gevonden. ‘n Prima sfeertje daar in Hierden…

  Startblokken
  De thuisclub heeft er zin in. Het fluitsignaal van arbiter Paul Lips galmt nog na over Mheenzicht als de roodhemden gedreven op zoek gaan naar Brian Willemse. Jeroen Spoelstra zet goed door en bezorgt de bal bij Edwin Dekker die prima voorzet. De bal valt gevaarlijk in de doelmond waar Tim Krux de bal geroutineerd verlengt tot buiten de gevarenzone. Voor kort echter, want opnieuw wordt de rode aanval ingezet en de bal valt dan voor de voeten van Edwin Dekker die venijnig uithaalt. De bal stijgt en blijft stijgen en vliegt zo gelukkig voor ons over de goal van Willemse.
  Meteen daarop dreigt Dani Cloteda door te breken en moet Krux opnieuw aan de bak: kordaat zet hij de Hierdense aanvaller de voet dwars. Het zijn stormachtige openingsminuten en ik krijg nauwelijks de tijd om alles naar behoren te noteren op een manier waar ik zondags nog wijs uit zou kunnen worden.
  We schrijven pas de derde minuut als Van Kammen op zijn beurt een aanvallende duit in ons zakje doet. Een uitval en een volley die gekraakt wordt, de rebound gaat dan naast. Het is meer opluchting dat we even onder de Hierdense druk uit zijn dan dat we op een goal hoopten.
  Even later blijft Van Kammen sterk in balbezit als hij zwaar geattaqueerd wordt. Vallend sleept hij de bal mee en eenmaal weer overeind gekrabbeld stuurt hij Kroeze met een fraaie pass langs de zijlijn weg. Kroeze op zijn beurt lanceert dan de gretig spelende Van der Veldt, die een actie inzet die tot een lijf-aan-lijf gevecht leidt dat tot over de achterlijn doorgaat. Hierden is fysiek een stuk sterker dan Huizen en het schuwt niet deze kwaliteit in te zetten in de persoonlijke duels.
  Maar gaandeweg is het beeld van de wedstrijd al flink aan het kantelen en Hierden komt dan toch niet lekker weg na die aanval. Opnieuw een voorzet en nu is het Blaauw – die dus inderdaad de voorkeur voor de spitspositie heeft gekregen – die de bal maar net aan zich voorbij ziet vliegen.

  Ommekeer
  Het is een aantrekkelijke openingsfase waarin genoeg voor beide doelen gebeurt. Sergae Kogeldans controleert dan in de achtste minuut een bal op schitterende wijze, zodat hij meteen zichzelf lanceert langs de zijlijn. Dan volgt er een voorzet waar Blaauw opnieuw nét niet bij weet te komen en is duidelijk dat Huizen inmiddels de bovenliggende partij is geworden.
  Huizen bouwt de druk rond het Hierdense strafschopgebied goed op en de roodhemden krijgen meer en meer moeite om daar onderuit te voetballen. Dan valt in de tiende minuut de bal ver buiten het strafschopgebied voor de voeten van Joshua Lo-Asioe die met een formidabele knal van zeker vijfentwintig(!) meter de bal onhoudbaar over de wanhopig uitvallende doelman Grootkarzijn deponeert: 0-1 en dat is héél erg lekker na zo’n openingsoffensief.
  Twee minuten later is het dan Jeroen Lamme die mee opgekomen een schietkans krijgt als Hierden de bal opnieuw maar niet weg weet te krijgen. De inzet is op zich goed, maar doelman Grootkarzijn is beter, en met een stijlvolle en katachtige reflex slaat de doelman de bal voor de doellijn weg.
  Opnieuw kom ik ogen, oren, tijd en papier tekort om alles te noteren. Het is volop genieten daar in Hierden!
  De uitvallen van Hierden worden schaarser en schaarser. Toch moet Servanio Martina handelend optreden in de laatste lijn. Zijn ingreep is goed en de bal gaat vlot over het middenveld en opnieuw waagt Van Kammen een poging vanaf de rand van de zestien. Het levert slechts een corner op waar helaas geen vervolg uit komt.

  Waar blijft die tweede?
  Het is louter Huizen dat hier op Mheenzicht de klok slaat. Maar Huizen verzuimt ondanks een handvol kansen de score op te krikken en voor rust al korte metten te maken met de thuisploeg. En dan hoor je op de tribune toch al weer die eerste voetbalwet rondfluisteren.
  Sergae Kogeldans probeert dan een waanzinnig fraaie passeerbeweging. Die lukt echter maar half en in een ultieme poging de zaak alsnog te redden gaat hij dan iets te ver in zijn inzet. Hoewel er naast me door de fanatieke Huizer aanhang geroepen wordt dat er nog een bal tussen zat – wat ook zo was – kan ik me toch de beslissing van scheidsrechter Lips wel voorstellen hier geel voor te trekken wegens ‘buitensporige inzet met het risico de tegenstander te blesseren’. Zoals Lips overigens in deze hele wedstrijd weinig fout deed in mijn ogen. Onopvallende scheidsrechters zijn meestal de besten. Ik denk dat Lips dat ook goed aanvoelde qua wedstrijdsfeer dat hier even een markeerpuntje gezet moest worden om te voorkomen dat het fysieke spel van de Hierdenaren gevoed zou gaan worden door wraakgevoelens. Verstandig. Prima scheids!
  Als we weer voetballen is het Servanio Martina die de bal rakelings langs de goal van Grootkarzijn laat rollen. Een rollertje, maar ik betwijfel of Grootkarzijn erbij had gekund! Ook een kopbal van Van der Veldt mist kracht en richting om Grootkarzijn te verslaan.
  Weer een goede kans voor Blaauw die opnieuw de timing niet weet te vinden om een goede voorzet af te ronden nadat Kogeldans en Schmitz bij de cornervlag uitstekend dralen met uitverdedigen afstraften. De kansen rijgen zich aaneen, maar de doelpunten dus niet…
  Toch ineens een kans voor Hierden als er een uitbraak dreigt over onze nagenoeg verlaten linkerflank. De weg lijkt vrij voor de Hierdense spits, maar met een felle sprint is daar aanvaller(!) Schmitz, die ondanks een felle duw in de rug de bal vlekkeloos op Willemse terug weet te spelen.
  Hierden heeft moeite met onze snelheid voorin: opnieuw is daar Van der Veldt die er tussenuit trekt. De bal gaat breed op de sprintende Blaauw, maar is helaas net te scherp. In een uiterste poging weet onze ijverige maar ongelukkig spelende gelegenheidsspits de bal nog wel te raken, maar er geen richting meer aan mee te geven.

  Rust
  Grootkarzijn is dan op slag van rust de meest vastberadene als een diepe bal richting Van der Veldt gaat. Daardoor weet hij te ruimen en kan Hierden toch met een overbrugbare achterstand van 0-1 de rust in. En dat is het enige verwijt dat je onze mannen vanmiddag kon maken. Want wat hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal. De 0-1 is meer dan terecht gezien het beeld van deze puike eerste helft. Goede arbitrage, kansen volop – ik herinner me nu ook nog een actie van Blaauw die in de zestien de bal breed legde waar een schotpoging wellicht meer kans had gehad – en uiteraard heerlijk weer voor de toeschouwers.
  Met die 0-1 beloont Huizen zich echter te weinig voor het overwicht en de mogelijkheden die het heeft gehad om de wedstrijd al voor rust naar een beslissing te tillen. Het houdt daarmee Hierden ‘in leven’ en één ongelukkig moment is dan voldoende om ze weer helemaal in het zadel te helpen.
  Dan komt onze onvolprezen secretaris Annelies van Esterik even naast me zitten. Het nieuwe systeem om de contributie te innen heeft nog wat aanloopstuipjes. Zo blijkt dat er zeker een tweehonderd mails met een verzoek tot betaling van de contributie ongelezen zijn weggegooid! Men heeft het ongetwijfeld als SPAM-beoordeeld, maar u begrijpt dat dit reden tot zorg voor onze club is. Tweehonderd keer de contributiebijdrage mislopen is natuurlijk een fikse financiële aderlating!
  Natuurlijk zijn we de persoonlijke brief met het verzoek tot betaling gewend, maar u begrijpt dat de portokosten met het jaar stijgen en dat elfhonderd brieven inmiddels een klein vermogen kosten. Het is dan ook logisch dat de club naar middelen zoekt om dit moderner, goedkoper en gestroomlijnder uit te voeren. Ik zou u dan ook namens onze club willen verzoeken om nog eens in de SPAM-box te kijken of daar nog een mail van CLUBCOLLECT rondzwerft. Heeft u de mail als vermeende SPAM inmiddels verwijderd, en is daarom uw contributie nog niet voldaan, dan graag een mailtje naar bestuur@svhuizen.nl . Het hoeft geen betoog dat onze dierbare club deze inkomsten beslist niet kan en mag mislopen!

  Zelfde laken, zelfde pak
  En weer is het Hierden dat onstuimig de aanval zoekt tegen het ongewijzigd aantredende Huizen. Op het middenveld overspeelt Martina dan even zijn hand en dat kost hem een blessure tegen de sterke Hierdenaren. De bal springt door en dan moet Tristen Kroeze vol aan de bak om erger te voorkomen. De jonge verdediger lijkt met de week meer zelfvertrouwen te tanken en het zal nog wel even duren voor hij mannetjesputter Danny Benning zal doen vergeten, maar hij is lekker op weg! Ook Kroeze moet zijn actie met een blessure bekopen, maar gelukkig kunnen beiden de wedstrijd na verzorging voortzetten.
  En dan als de wedstrijd weer in ons voordeel is gekanteld valt daar de bal voor de voet van Dani Schmitz. Ook hij haalt van een meter of twintig verwoestend uit en zoals een kruisraket zijn doel zoekt vindt de bal zijn weg naar de verre hoek. Opnieuw moet Grootkarzijn capituleren en wederom een wereldgoal voor Huizen: 0-2 en dus eindelijk loon naar werken.
  De frustratie slaat nu toch een beetje toe bij de thuisploeg en na een ferme charge wordt een van de Hierdenaren dan ook vanaf de tribune gevraagd 'of ie ook op rugby zit'. Scheidsrechter Lips heeft er echter goed het oog in en voelt de wedstrijd uitstekend aan.

  Gas terug
  Na de 0-2 neemt Huizen een beetje gas terug. Niet zo vreemd in die warmte en dat vroeg afjagen kost bij ‘normale temperaturen’ al ontzettend veel energie.
  Hierdoor lijkt het of Hierden weer wat meer in de wedstrijd komt. Huizen houdt zich de aanvalspogingen van de thuisploeg echter vrij eenvoudig van het lijf. De defensie ‘staat’ goed en oogt solide.
  Even schrikken als doelman Willemse getorpedeerd wordt bij een hoge voorzet. Hij bokst de bal dapper weg, maar de ribbenkast heeft een behoorlijke opdoffer gekregen. Arbiter Lips grijpt de verzorging meteen aan om een drinkpauze in te lassen en Brian kan na verzorging de wedstrijd weer hervatten.
  Klein brengt dan tot grote vreugde van de familie Boterenbrood die me gezelschap houdt op de tribune, zoon Tim in het veld voor de leeggespeelde Van der Veldt.
  Huizen dwingt corner nummer tig af en weer komt de bal beroerd voor. Dat is toch echt wel een aandachtspuntje voor deze ‘fase’ in de voorbereiding voor Klein en zijn staf.
  Ook tegenstander Hierden wisselt: Sander Nieuwhof vervangt vleugelverdediger Ewout Mulder die inmiddels levensmoe gespeeld is door Dani Schmitz.
  Een snelle inworp van Tristen Kroeze valt keurig in de loop van Van Kammen die de bal in volle ren in één keer voorgeeft. De bal gaat gevaarlijk voorlangs, maar geen groen-gele sok in de buurt om er een doelpunt van te maken. Huizen gaat bepaald slordig met haar kansen om vanmiddag. Da's toch ook nog een puntje van aandacht voor Klein en zijn staf.
  Tim Boterenbrood haalt dan verwoestend uit als Hierden zich weer eens in het uitverdedigen verslikt. De bal spat helaas centimeters naast.

  Slotfase
  Met nog een minuut of tien te gaan exclusief extra tijd, komt ook Preston Ziessen in het veld voor Van Kammen. Huizen wordt wat gemakzuchtig en Mitchel van Overveld lijkt daar van te profiteren als hij een sluw schot loslaat dat gevaarlijk naar de eerste paal toedraait. Nu is het dan tijd voor Brian Willemse om te excelleren en stijlvol stopt hij de gevaarlijke inzet in twee instanties.
  Een minuut later is het Ziessen die goed doorgaat en een gave voorzet aflevert waar Blaauw opnieuw net niet bij kan. Het moet frustrerend voor Olivier geweest zijn die ballen telkens rakelings aan zich voorbij te zien vliegen. Ons Goudhaantje had vandaag bepaald de mazzel niet aan zijn kont hangen en als ie een meter te besteden gehad zou hebben aan correcties, dan zou hij er zeker drie of vier gemaakt hebben. Maar ja, da’s achteraf, hè? Soms zit ’t mee, soms zit ’t tegen. Vandaag dus tegen voor onze hard werkende spits die toch op een nuttige partij terug kon zien.
  Ook Jasper van Vark komt binnen de lijnen voor de leeggespeelde Schmitz. Huizen wil de 0-2 netjes over de eindstreep trekken. Persoonlijk heb ik daar de nodige traumaatjes mee opgelopen, niet in de laatste plaats door die halve finale van Ajax vorig seizoen. Als je een tegenstander in het zadel wilt helpen, dan desorganiseer je je verdediging door er een man teveel neer te zetten en geef je de tegenstander door het weghalen van een aanvaller vrij baan naar je eigen bedreigde veste… Maar goed: u weet dat ik mezelf niet echt veel voetbalverstand toedicht en mijn ‘visie’ wordt dan ook gelogenstraft door hele hordes ervaren trainers met bergen diploma’s die toch in dit soort situaties gewoon die extra verdediger brengen. Zo heb ik ook nooit het meesturen van je doelman in de slotfase begrepen. Keepers zijn niet voor niets gaan keepen: ze konden gewoon niet goed genoeg voetballen. Dan stuur je zo’n beperkte voetballer naar voren en houd je twee man achter als restverdediging. Ik zou dan liever er daar één van mee naar voren sturen en de keeper op de middenlijn posteren samen met de laatste verdediger – of zelfs alleen. Maar goed: ik dwaal af en ik krijg al zoveel klachten dat men de verslagen te lang vindt…
  En ook nu wordt meteen druk op de Huizer goal groter: eerst moet Willemse zittend redding brengen als Mitchel van Overveld de bal gevaarlijk binnen lijkt te glijden, even later een zwakke spelhervatting van diezelfde Willemse die Hierden een uitgelezen kans biedt. Willemse lost het echter zelf met veel klasse op en als Hierden-invaller Rick Boersma een venijnig schot loslaat is onze doelman weer met veel klasse attent ter plaatse. En daarmee trekt Willemse een clean-sheet over de streep en behaalt Huizen haar eerste bekeroverwinning van het nieuwe seizoen.

  Arnold Klein
  Wat hebben we een heerlijke wedstrijd beleefd…
  “Alleen de eerste vijf minuten vond ik ons niet scherp beginnen,” is Klein het ten dele met mij eens. “Daarna pakten wij het op en over en vind ik alleen dat we voor rust de klus al af hadden moeten maken. We hebben die eerste helft alleen al vijf opgelegde kansen gehad en we hebben er maar één gemaakt. Dat is veel te weinig rendement voor het de energie die we in die eerste helft gestoken hebben. Ik vond Blaauw best wel een nuttige wedstrijd spelen, maar hij maakte in balbezit soms net de verkeerde keuzes: als er niemand druk op hem zette ging hij kaatsen en andersom. Hij werkt als een paard en we zijn druk met hem bezig. We zien ook best vorderingen daarin. Hij is alleen nog af en toe wat te druistig. Vooral verdedigend heeft hij met zijn druk zetten uitstekend ingevuld hoe we dat wilden zien, waardoor we de bal ook vroeg konden veroveren waar we dat wilden.
  Dit is nu de tweede helft van de voorbereiding en gaat het nu om het ‘echie’. Ondanks de warmte hebben we veel energie geleverd en bij een aantal spelers was de pijp dan ook leeg in de slotfase. Je moet dan toch zorgen dat je geen tegentreffer incasseert zo kort voor het einde en daar kregen ze toch twee kansen voor in die slotfase. Het was dan ook niet over de hele linie helemaal perfect, maar ik ben tevreden over de energie die we er in hebben gestoken, we winnen uiteindelijk wel en we willen op deze lijn dan ook zeker voortborduren. We hebben op het middenveld gewoon twee spelers nodig die ‘power’ brengen. Dat kunnen Joshua Lo-Asioe, Servanio Martina zijn, dat kunnen Lucas van Esterik, Tim Boterenbrood zijn, Mike van ’t Land is meer een voetballer voor tussen de linies. Hij heeft vorig jaar weinig gespeeld en moet nog een beetje ritme opdoen, en ja, daarvoor moet je ‘voetbal’ hebben! Daarvoor hebben we dan Sebastian van Kammen, Dennis Lamme, Jurre van Mill, onze buitenspelers. Als iedereen fit is hebben we vijf nagenoeg gelijkwaardige aanvallers met Quincy van Waveren, Rob Knul, Dani Schmitz, Hidde van der Veldt en Olivier Blaauw. Natuurlijk moeten we daarin keuzes gaan maken en dat zal niet eenvoudig zijn. Soms zal de ene tegenstander een wat andere keuze vragen dan de andere. Iedereen zal zich toch moeten schikken in de rol die hij op dat moment krijgt. Als je bepalend als groep wilt zijn, dan moet je gewoon van de ene zestien naar de andere zestien kunnen lopen. Daar heb je dan die ‘powerspelers’ voor nodig.
  Maar goed: de poppetjes zijn nog niet verdeeld, we zitten nog midden in de voorbereiding. De energie die we vandaag in de wedstijd hebben gelegd hopen we de komende weken voort te kunnen zetten en daar zal ongetwijfeld nog wel eens een wedstrijd tussen zitten die gewoon niet ‘loopt’…”

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Nu dan eens een wedstrijd die ergens om ging tegen een tegenstander waarvan je op voorhand mag aannemen dat hij gelijkwaardig is. En dat viel dus bepaald niet tegen! Huizen domineerde driekwart van de speeltijd overtuigend en kan alleen maar constateren dat de uitslag eigenlijk nog veel hoger en veel eerder op het bord had moeten staan. En dat is uitermate bemoedigend. Zeker wanneer je bedenkt dat we niet eens op volle oorlogssterkte aan waren getreden met Knul en Van Waveren nog in de lappenmand.
  Het gaan weer moeilijke keuzes worden voor Klein en zijn staf en heel eerlijk had ik dat niet echt verwacht aan het einde van vorig seizoen. De nieuwkomers bevallen me zeker en de ontwikkeling van een Lo-Asioe doet mijn voetbalhart sneller kloppen. Op de tribune en via de mail werd me al herhaaldelijk ingewreven dat het mijn favoriete speler zou zijn. Dat gaat me dan net iets te ver, want er zijn nog zat ándere spelers die een vaste plek in mijn fictieve opstelling hebben. Sommige spelers halen die opstelling niet en ook zelfs dié draag ik een warm hart toe. Het is maar net wat je ‘wilt’ zien in een speler.
  Dinsdag aanstaande wacht Huizen op de Wolfskamer Valleivogels voor een oefenduel en zaterdag dan de tweede wedstrijd voor de districtsbeker thuis tegen Almere.
  Langzaam maar zeker beginnen zich de contouren van een vernieuwd Huizen af te tekenen. Een beeld dat er in mijn ogen bemoedigend uitziet: extreem vroeg in de voorbereiding uitgeschakeld voor de KNVB-beker door een derde divisionist, maar in de slotfase toch nog dicht bij een stuntje, een uitglijertje tegen SWIFT, maar verder eigenlijk louter goede resultaten. Toch staat en valt al die voorbereiding straks toch gewoon met het resultaat dat we daar in de openingswedstrijd in Leusden tegen Roda ’46 neer zullen gaan zetten. Want dat is natuurlijk de enige en echte peilstok die er toe doet…
  Ik hoop u zaterdag weer te treffen op de Wolfskamer voor de volgende bekerwedstrijd tegen Almere FC dat met 2-1 Batavia ’90 terugwees. De koplopers tegen elkaar, ik kijk er nu al weer naar uit!
  Denkt u nog even om die contributiemailtjes van clubcollect? Mijn dank alvast!

  vv Hierden - sv Huizen 0-2 (0-1)

  10. Joshua Lo-Asioe 0-1
  51. Dani Schmitz 0-2

   

  Opstelling Hierden:
  Nick Grootkarzijn, Ewout Mulder (77. Sander Nieuwhof), William Beelen, Yorick Hogetoorn, Jeroen Spoelstra, Edwin Dekker, Dominique Denzel, Mitchel van Overveld, Dani Cloteda, Donovan Bock, Casper Krop.
  Tevens is Rick Boersma ingevallen, maar heb ik helaas niet genoteerd voor wie.

  Opstelling Huizen:
  Brian Willemse, Sergae Kogeldans, Dani Schmitz (86. Jasper van Vark), Sebastian van Kammen (88. Preston Ziessen), Hidde van der Veldt (72. Tim Boterenbrood), Olivier Blaauw, Jeroen Lamme, Servanio Martina, Tristen Kroeze, Tim Krux, Joshua Lo-Asioe